Η Cindy Crawford ξαναδημιουργεί την διαφήμιση της Pepsi 26 χρόνια μετά

Και συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον 18χρονο γιο της.

Από το 1980 μέχρι και το 2001, η Pepsi διένυσε μερικά από τα καλύτερά της χρόνια στον τομέα της διαφήμισης, με τους μεγαλύτερους stars που έχει γνωρίσει ο πλανήτης να εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον στις καμπάνιες της. Ο Michael Jackson το 1984, ο David Bowieκαι η Tina Turner το 1987, η Britney Spearsτο 2001 κ.α. Ήταν εν έτει 1992, όταν η Pepsi σε συνεργασία με τη Cindy Crawford δημιούργησαν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες διαφημίσεις όλων των εποχών, τοποθετώντας το διάσημο Αμερικανό μοντέλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, ετοιμάζεται να ξαναδημιουργήσει την εικονική διαφήμιση για χάρη του φετινού Super Bowl, ενώ μαζί της θα συμμετάσχει και ο 18χρονος γιος της, Presley Gerber. «Σαν μητέρα, πήγαμε με το αυτοκίνητο μαζί στη δουλειά εκείνη τη μέρα και μοιραστήκαμε στο ίδιο τρέιλερ. Και όταν έκανε το δικό του κομμάτι, ήμουν μια περήφανη μητέρα που παρακολουθούσε από το πλάι, προσπαθώντας να μην τον ενοχλήσω.», είπε.

Το τηλεοπτικό σποτ έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στις 4 Φεβρουαρίου, παρά ταύτα, η εταιρεία, για να μας δώσει μία γεύση, κυκλοφόρησε ένα clip, όπου η Crawford απολαμβάνει το αγαπημένο ποτό. Η διαφορά που μπορούμε να παρατηρήσουμε ως τώρα είναι ότι, αντί για το λευκό αμάνικο τοπ του 1992, φοράει ένα denim πουκάμισο.

Μέχρι τότε δείτε το διαφημιστικό των 90s που άφησε εποχή!

You may also like