Η Converse επαναφέρει ίσως τα πιο εμβληματικά παπούτσια στην ιστορία της

Με ιστορία άνω των 100 χρόνων, η Converse είναι η αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών που έγινε γνωστή, ως επί το πλείστον, για τη σειρά των παπουτσιών All Star. Γιατί πόσοι από εμάς, είτε μιλάμε για άντρες είτε για γυναίκες, δεν έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι από τα εν λόγω παπούτσια στην ντουλάπα τους, έτοιμο να τους συντροφεύσει σε κάθε περίσταση και σε κάθε ώρα της μέρας;

Σε απάντηση, έτσι, της αγάπης του κόσμου και γιορτάζοντας την 40η επέτειο από την πρώτη τους εμφάνιση, η Converse παρουσιάζει τα νέα sneakers ProLeather ’76 VintageSuede, μία σύγχρονη έκδοση ενός εμβληματικού vintageμοντέλου, που αρχικά σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ελίτ παίκτες των γηπέδων του μπάσκετ.

Στην ανανεωμένη του αυτή εκδοχή το sneakerείναι κατασκευασμένο από δέρμα suede με λευκές δερμάτινες λεπτομέρειες, ενώ, παράλληλα, διαθέτει τη νέα εσωτερική σόλα Lunarlon της Nike, εξασφαλίζοντας στο σώμα μας την ανώτερη απορρόφηση κραδασμών που τόσο αποζητά.

Η νέα συλλογή «Vintage Suede», μάλιστα, αποδεικνύει πως μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα του κοινού και παρουσιάζει το Pro Leather σε τέσσερα ξεχωριστά χρώματα, εμπνευσμένα από ρετρό αθλητικούς χώρους κολεγίων: μωβ, κίτρινο, γκρι και βαθύ πορτοκαλί.

Εάν κι εσείς λατρέψατε τη συλλογή, όσο κι εμείς, κι επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο κομμάτι της, η διάθεσή της γίνεται αποκλειστικά στα καταστήματα Kix Κηφισιάς και Γλυφάδας.

Kix Κηφισιάς: Παναγίτσας 8, Κηφισιά. Τηλέφωνο: 210 8010113

Kix Γλυφάδας: Αγγέλου Μεταξά 34, Γλυφάδα. Τηλέφωνο: 210 8985407

 

You may also like