Η Disney παρουσίασε τον life-action “Dumbo” της

Πόσοι από εμάς ΔΕΝ έχουν απολαύσει κατά τα παιδικά τους χρόνια έστω μία φορά τις ταινίες της Disney; Δε βλέπω πολλά χεράκια οπότε συνεχίζω…!

Ταινίες όπως η “Σταχτοπούτα”, η “Λαίδη κι ο Αλήτης” κι ο “Αλαντίν” είναι κομμάτια της παιδικής μας ηλικίας. Μεγαλώνοντας και βλέποντας πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία για χάρη του σινεμά πολλοί από εμάς (παραδεχθείτε το, δεν είναι ντροπή) αναρωτηθήκαμε πώς θα φαινόταν αν βλέπαμε τους χαρακτήρες με μία πιο ρεαλιστική μορφή.

Χάρη στην εξέλιξη του CGI (Computer Generated Imagery) η Disney φαίνεται να εισάκουσε τις… προσευχές μας και τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει αλησμόνητες συγκινήσεις χάρη στις live action παραγωγές κλασσικών ταινιών της όπως την “Πεντάμορφη και το Τέρας”. Το καλύτερο είναι πως δε σταματάει εκεί και μας υπόσχεται κι άλλες παραγωγές, με την πιο πολυαναμενόμενη (προς ώρας) εκείνη του “Βασιλιά των Λιονταριών” υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Jon Favreau, ο οποίος “ζωντάνεψε” το 2016 το “Βιβλίο της Ζούγκλας”.

Στα πλαίσια του φετινού CinemaCon η Disney αποφάσισε να μας δώσει μία πρώτη εικόνα από μερικές από τις ταινίες που έχει “στα σκαριά” Μία από αυτές είναι και μία εικόνα του Dumbo, το ελεφαντάκι που τα μεγάλα αυτιά για τα οποία τον κορόιδευαν όλοι του έδωσαν την ευκαιρία… να πετάξει!

Τη live action μεταφορά της τρυφερής ιστορίας του μικρού παχύδερμου ανέλαβε ο Tim Burton. Αν κι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, υπάρχει μία πιθανότητα ο Burton να σκοπεύει να δώσει μία έκταση στην ιστορία του Dumbo αντίστοιχη με της “Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων”, με λίγα λόγια να συνθέσει ένα sequel. Οι απαντήσεις, φυσικά, θα απαντηθούν… το Μάρτιο!

Η Disney, όμως, δεν παρέλειψε να δώσει teases για τον “Aladdin” της που δρομολογείται για τις αίθουσες το Μάιο του 2019, αλλά και για το “The Lion King” που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. (“Έφαγα” όλο το internet, ΚΑΝΕΙΣ den κατάφερε να πιάσει ένα ντοκουμέντο στο CinemaCon όπως με τον Dumbo;;;)

Όπως αντιλαμβάνεστε, όσοι μεγαλώσαμε με τα κλασσικά της Disney… σύντομα θα ξημεροβραδιαζόμαστε στις κινηματογραφικές αίθουσες! Τι εννοώ; Για ρίξτε μία ματιά στο πλάνο της εταιρείας όπως αυτό ανακοινώθηκε στο CinemaCon…

#CantWait !

You may also like