Η “Eleven” σε ρόλο νεαρής ντετέκτιβ

Η Millie Bobby Brown γίνεται μέλος της οικογένειας… Holmes!

Τη γνωρίσαμε (και τη λατρέψαμε!) ως αινιγματική κι ισχυρή Eleven στη sci-fi σειρά του Netflix “Stranger Things”! Τώρα, όμως, η νεαρή Millie Bobby Brown ετοιμάζεται να αναλάβει ένα νέο ρόλο, αυτόν ενός λογοτεχνικού λαγωνικού. Ο λόγος για τη μικρή αδερφή του πολυμήχανου Sherlock Holmes, την Enola!

Η αλήθεια είναι πως ο Sir Arthur Conan Doyle δεν αναφέρει σε καμία ιστορία του ξεκάθαρες λεπτομέρειες για το οικογενειακό δέντρο του διάσημου ντετέκτιβ κι ο μόνος που γνωρίζουμε είναι ο μεγάλος του αδερφός, Mycroft Holmes. Αυτό το πέπλο μυστηρίου “εκμεταλλεύτηκε” το 2006 η συγγραφέας νεανικών μυθιστορημάτων Nancy Springer κι εμπνεύστηκε τη δεκατετράχρονη Enola, βασίζοντας πάνω της τη σειρά βιβλίων “The Enola Holmes Mysteries” που αποτελείται από έξι τίτλους. Φυσικά, τιμώντας το επώνυμο Holmes,  Enola δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους μεγάλους της αδερφούς, καθώς έχει κι αυτή τη μερίδα του λέοντος σε ευστροφία και παρατηρητικότητα.

Η σειρά βιβλίων τράβηξε την προσοχή της εταιρείας παραγωγής Legendary Entertainment (η οποία βρίσκεται πίσω από επιτυχίες όπως το “inception” και το “Interstellar) και κινήθηκε δυναμικά. Έτσι πλησίασε την εταιρεία παραγωγής της νεαρής ηθοποιού – ναι, μόλις στα δεκατρία της, η Millie Bobby Brown έχει τη δική της εταιρεία! – προκειμένου, εφόσον συμφωνήσουν μεταξύ τους, να προχωρήσουν σε μία τηλεοπτική σειρά με τη Brown στο ρόλο της Enola. Φυσικά, αν η σειρά όντως υλοποιηθεί κι έχει την προσδοκώμενη απήχηση, η Legendary δεν αποκλείει και την πιθανότητα το project να εξελιχθεί σε μία σειρά κινηματογραφικών ταινιών.

Για την ώρα η Millie Bobby Brown ετοιμάζεται για τη νέα σαιζόν του “Stranger Things”, ενώ το 2019 θα πρωταγωνιστήσει στο “Godzilla: King Of Monsters” σε παραγωγή της Legendary Entertainment.

Όσο για εμάς; Είμαστε περίεργοι για τις εξελίξεις ώστε να δούμε τη νεαρή Millie να αναδεικνύει κι άλλες ικανότητες πέρα από την (awesome!) δύναμη της τηλεκίνησης!

You may also like