Η Ellen Page σε ρόλο σκηνοθέτη

14th Annual Screen Actors Guild Awards - ArrivalsΗ Ellen Page (‘Juno’, ‘Inception’, ‘X-Men: The Last Stand’) , πρόκειται να πραγματοποιήσει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία ‘Miss Stevens’.

Στην εφηβική κωμωδία, η Anna Faris (‘Scary Movie’, ‘The House Bunny’) θα υποδυθεί τη Miss Stevens, η οποία είναι καθηγήτρια σε λύκειο και για να ξεπεράσει τα προβλήματά και τις ανησυχίες της, αποφασίζει να συνοδεύσει για τρεις μέρες μια ομάδα μαθητών στο ταξίδι τους σε έναν διαγωνισμό υποκριτικής. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και με τη βοήθεια τον μαθητών της, η Stevens θα προσπαθήσει να αλλάξει τρόπο ζωής και να ξανακερδίσει την αυτοεκτίμησή της.

Το σενάριο της νεανικής κωμωδίας υπογράφει η Julia Hart, ενώ στην παραγωγή θα συνεργαστούν οι Gary Gilbert, Jordan Horowitz και ο Doug Wald.

Την –υποψήφια για Όσκαρ στην ταινία ‘Juno’- Ellen Page , θα παρακολουθήσουμε σύντομα στην κινηματογραφική δουλειά ‘The East’, η οποία παρουσιάστηκε σε πρώτη προβολή στο φετινό Sundance Film Festival. Την άνοιξη, η Page θα επιστρέψει στο ρόλο της Kitty Pryde/ Shadowcat και την ταινία ‘X-Men: Days of Future Past’.

Το ‘Miss Stevens’ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014.

Πηγή:Hollywood Reporter

You may also like