Η Emilia Clarke γίνεται νοσοκόμα στο νέο ατμοσφαιρικό θρίλερ «Voice from the Stone»

Μία ταινία που σίγουρα μας θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον, από τον παραγωγό του «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» και του «SweeneyTodd».

Μπορεί το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, όταν αναφέρεται το όνομά της, να είναι το GameofThronesκαι οι δράκοι του, το σίγουρο είναι ότι η Emilia Clarke βρίσκει χρόνο, παρά τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς, να καταπιάνεται με ρόλους σε ταινίες που πάντα καταφέρνουν να είναι το θέμα της συζήτησης. Για το 2016 ήταν το αισθηματικό δράμα «Me Be foreYou» στο πλευρό του Sam Claflin, για το 2017, όπως όλα θα δείχνουν, θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό: ένα θρίλερ εποχής.

Η ταινία ακούει στο όνομα «Voice from the Stone» και πραγματεύεται την ανατριχιαστική ιστορία της Verena(Emilia Clarke), μιας νοσοκόμας στην Τοσκάνη της δεκαετίας του ’50, που αναλαμβάνει να βοηθήσει ένα μικρό αγόρι να μπορέσει να ξαναβρεί την ομιλία του που έχασε μετά τον τραυματικό θάνατο της μητέρας του. Το αγόρι, όμως, αρνείται να μιλήσει ενώ φαίνεται να βρίσκεται κάτω από την επιρροή μιας υπερφυσικής οντότητας που στοιχειώνει τους τοίχους του σπιτιού.

Το πρότζεκτ βασίζεται στο μυθιστόρημα «La Voce Della Pietra» του Silvio Raffoκαι αποτελεί σκηνοθετικό «παιδί» του Eric D. Howell, γνωστού για το δράμα του 2009 «Ana’s Playground». Η θετική προδιάθεση που έχουμε για το θρίλερ ενισχύεται επιπλέον από τη συμμετοχή του Dean Zanuck («Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», «SweeneyTodd», κ.α.) και του Stefano Gallini-Durante στην παραγωγή.

Τα γυρίσματα έγιναν στις περιοχές της Τοσκάνης και της Λάτσιο και σταCinecittàstudios της Ρώμης. Η τραγουδίστρια των Evanescence, Amy Lee, συνέθεσε και τραγούδησε το τραγούδι των τίτλων τέλουςτης ταινίας, «SpeaktoMe».
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου στην Αμερική.

You may also like