Η Emma Stone ενσωματώνεται στο δυναμικό της Louis Vuitton

Και το ποσό που θα πάρει είναι φυσικά αστρονομικό!

Μετά τη συνεργασία της Dolce&Gabbanaμε τον Kit Harington και την Emilia Clarke, ένας ακόμα μεγάλος οίκος, η Louis Vuitton, έρχεται στο Hollywood αναζητώντας τη μούσα που θα τον εκπροσωπήσει, πρόσωπο που βρίσκει σε ένα από τα talk of the town κορίτσια των ημερών, την Emma Stone. Η επιβεβαίωση ήρθε κι από τον προσωπικό λογαριασμό του brand στο Instagram και, πιο συγκεκριμένα, από το σχεδιαστή και creative director του, Nicolas Ghesquière, που «ανέβασε» μαζί με την ανακοίνωση και μία φωτογραφία από τον ίδιο και τη Stone.

Πληροφορίες θέλουν τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με το γαλλικό οίκο, με την αξία του να κυμαίνεται από 6 έως 10 εκατομμύρια δολάρια. Όσο αυτό διαρκεί, η Emma Stone θα πρωταγωνιστεί τόσο στις τηλεοπτικές όσο και στις έντυπες καμπάνιες της Louis Vuitton, ενώ, παράλληλα, θα φοράει και τα ρούχα του οίκου στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Μάλιστα, η αρχή έγινε ήδη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Battle of the Sexes» στο Los Angeles, όπου ντύθηκε με ένα shirtdress κι ένα πανωφόρι της Louis Vuitton.

Λέγεται ότι η LV προσπαθούσε εδώ και ένα χρόνο να κλείσει τη συμφωνία με τη σταρ και φημολογείται ότι τα τελευταία τρία χρόνια επιθυμεί και τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «LaLa Land», Ryan Gosling, ο οποίος, όμως, δεν κάνει endorsements.

You may also like