Η Gal Gadot είναι το νέο πρόσωπο της Reebok

Μία από τις αγαπημένες εταιρείες αθλητικών ρούχων, η Reebok, λάνσαρε καινούργια συλλογή κι επέλεξε για πρόσωπο της καμπάνιας τη Χολλυγουντιανή ηθοποιό, Gal Gadot. Η Gadotγνώρισε παγκόσμια επιτυχία μέσα από την ταινία της DCComics, «WonderWoman», που αποτέλεσε το μεγάλο hit του καλοκαιριού. Έκτοτε, αποτελεί ένα σύμβολο δυναμισμού και οι εμφανίσεις της σε περιοδικά, διαφημιστικές καμπάνιες, εκπομπές, κ.ο.κ., αυξάνουν και πληθύνονται μέρα με τη μέρα.

Η καμπάνια «Be More Human» της Reebok αποπνέει ακριβώς αυτόν το γυναικείο δυναμισμό. Ένα μαύρο meshsportsbra, leggingsμε prints, αθλητικά top και ζακέτα, αθλητικά παπούτσια και τσάντα, σε χρωματισμούς του μαύρου, άσπρου και γκρι, συνθέτουν την απόλυτη συλλογή που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει για τις αθλητικές της δραστηριότητες.

«Ήμουν τυχερή και μεγάλωσα με μία μαμά που ήταν καθηγήτρια γυμναστικής, οπότε η σημασία του να έχεις κάποιον να σε ωθεί έξω από την άνεσή σου και να είσαι ενεργητικός –και τα οφέλη αυτού- ήταν βαθιά ριζωμένα μέσα μου από όταν ήμουν μικρή», είπε η Gadot.

Η Reebok στη σελίδα της έχει διαθέσιμη επιλογή για όποιον θέλει να κατεβάσει στο κινητό του wallpapers με εμπνευσμένα quotes της ηθοποιού.

Campaign Photo Credits

You may also like