Η Gigi Hadid στο 1ο εξώφυλλο της αραβικής Vogue

Το πρώτο τεύχος της αραβικής Vogue κυκλοφόρησε στις 5 Μαρτίου και πρώτο εξώφυλλο ήταν  το top model και μούσα του Tommy Hilfiger, Gigi Hadid, σε ένα editorial που ταιριάζει απόλυτα στο ανατολίτικο life style.

Την αρχή της κυκλοφορίας της αραβικής έκδοσης του περιοδικού μόδας Vogue σηματοδοτεί το πρώτο εξώφυλλό της, με πρωταγωνίστρια την Gigi Hadid. Ντυμένη με ένα κεντημένο με χάντρες πέπλο και κοσμήματα Cartier και με τη δυναμική λεζάντα «ανακατευθύνοντας τις αντιλήψεις», το διάσημο μοντέλο αποτίνει φόρο τιμής στις ανατολίτικες ρίζες της.

Η Gigi Hadid, με Παλαιστίνιο πατέρα, ήταν εξαρχής η ιδανική επιλογή για αυτό το νέο, φιλόδοξο άνοιγμα του εκδοτικού ομίλου Conde Nast, που αποτελεί την 22η διεθνή έκδοση του περιοδικού και στοχεύει να αναδείξει την παρεξηγημένη και παραγνωρισμένη πλευρά της αραβικής κουλτούρας. Η αραβική Vogue θα αντλεί το περιεχόμενό της κατά 90% από τον αραβικό κόσμο και θα απευθύνεται σε γυναίκες-λάτρεις της μόδας σε όλες τις αραβόφωνες χώρες.

Εκτός από τις χώρες του Κόλπου, θα κυκλοφορεί και στην Αίγυπτο, στο Λίβανο και στην Ιορδανία, αλλά και σε άλλες διεθνείς αγορές.

You may also like