Η H&M απορρίπτει την Cara Delevingne

Cara Delevingne1Λένε ότι είναι η νέα Κέιτ Μος, ένα μοντέλο που η επιρροή του εκτείνεται έξω από το περιορισμένο πεδίο της μόδας και συναγωνίζεται εκείνη των πρωταγωνιστών της μουσικής σκηνής. Και απ΄ό,τι φαίνεται, η Κάρα Ντελεβίν ακολουθεί όντως τα βήματα της μεγαλύτερής της, βετεράνου της πασαρέλας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ατέλειωτα ξενύχτια, καταχρήσεις και αποκαλύψεις.

Ετσι το Μάιο ήρθε και η σειρά της Ντελεβίν να πρωταγωνιστήσει στο δικό της μίνι σκάνδαλο ναρκωτικών. Επιστρέφοντας στο σπίτι της αργά το βράδυ με εμφανή τα σημάδια της κούρασης η 20χρονη Κάρα έβαλε το χέρι στην τσάντα της για να βρει τα κλειδιά της. Ομως αντί των κλειδιών ένα σφραγισμένο διαφανές πλαστικό σακουλάκι με άσπρη σκόνη έπεσε στα σκαλοπάτια. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη σκηνή παρά τις προσπάθειες του μοντέλου να κρύψει το επίμαχο αντικείμενο με το πόδι, οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας και η φημολογία περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών πήρε διαστάσεις.

Οπως είναι φυσικό, οι γνωστές φίρμες τις οποίες εκπροσωπεί διαφημιστικά βρέθηκαν σε δυσάρεστη θέση. Πρώτη αντέδρασε η H&M, γνωστή για την πολιτική μηδενικής ανοχής που εφαρμόζει σε σχέση με τα ναρκωτικά. Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η Κάρα Ντελεβίν δεν θα περιλαμβάνεται στο ρόστερ των μοντέλων που θα πάρουν μέρος στην επόμενη διαφημιστική καμπάνια και το show της φίρμας. Τώρα μένει να αποσαφηνιστεί ποια στάση θα κρατήσουν οι υπόλοιπες εταιρείες που συνεργάζονται με τη Ντελεβίν -η Burberry πάντως, από τους πιο σταθερούς «πελάτες» της, ήταν η πρώτη εταιρεία που έκοψε τους δεσμούς της με την Κέιτ Μος το 2005 όταν κυκλοφόρησε η γνωστή φωτογραφία που έδειχνε το μοντέλο να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Πηγή: Καθημερινή

You may also like