Η Jennifer Lawrence σε σειρά ντοκιμαντέρ για το κίνημα #MeToo

Πρόσφατα η Jennifer Lawrence ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα ενός χρόνου από τον χώρο της υποκριτικής για να επικεντρωθεί στον ακτιβισμό. Πριν προλάβουμε καλά καλά να το συνειδητοποιήσουμε, της ξέφυγε σε μία άλλη συνέντευξη ότι έχει κλείσει συμφωνία με την πρώην παρουσιάστρια του E!News, Catt Sadler, για τη δημιουργία μίας σειράς-ντοκιμαντέρ που θα εστιάζει στο κίνημα #MeToo.

Τι είναι το εν λόγω κίνημα; Πρόκειται, ουσιαστικά, για την προσπάθεια κατάδειξης της τεράστιας έκτασης που έχει λάβει η σεξουαλική παρενόχληση κι επίθεση, ειδικά στο χώρο της εργασίας. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, λίγο μετά τις αποκαλύψεις πληθώρας γυναικών (διάσημων και μη) για σεξουαλικές επιθέσεις από τον παραγωγό ταινιών και συνιδρυτή της Miramax,Harvey Weinstein.

Η Sadler έφυγε από το κανάλι όταν έμαθε την τεράστια οικονομική διαφορά που είχε ο μισθός της σε σύγκριση με αυτούς των αντρών συναδέλφων της και η Lawrence ήταν ένθερμος υποστηρικτής της. «Η Jennifer Lawrence έχει γίνει φίλη μου – πραγματικά, ένας ήρωάς μου. Πολύ πριν τις δικές μου εμπειρίες, η φωνή της ήταν μία που δίνει δύναμη και μία που πάντα θαύμαζα. Το να την έχω στη γωνία μου είναι δύσκολο να το τοποθετήσω σε λέξεις, για να είμαι ειλικρινής.», είπε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στη σειρά καθεαυτή, προς το παρόν δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αφού η αποκάλυψή της δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά ένα «λάθος» της ηθοποιού. «Δεν έπρεπε να το ανακοινώσω αλλά το κάνω.», δήλωσε.

Αναμένουμε περισσότερα προσεχώς.

 

You may also like