Η Katherine Langford πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά «Cursed»

 

Τον Μάρτιο, το Netflix ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας δραματικής σειράς, βασισμένης στην επερχόμενη νουβέλα «Cursed» του Frank Miller, του Αμερικανού συγγραφέα, σκηνοθέτη και παραγωγού που είναι γνωστός για πολλά κόμικς, όπως «The Dark Knight Returns», «Sin City» και «Daredevil: Born Again».

Το «Cursed» είναι μία φρέσκια εκδοχή στην ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου κι εστιάζει στη Nimue, ένα κορίτσι 16 ετών και κόρη μίας υψηλής ιέρειας που προορίζεται να γίνει η ισχυρή Lady of the Lake. Η Nimue έχει μία σύνδεση με τη Feywild, τη ζωντανή ενέργεια του δάσους και, μετά τον θάνατο της μητέρας της, συνασπίζεται με τον μισθοφόρο Arthur για να βρουν τον Merlin.

Στο ρόλο της Nimue θα δούμε όχι άλλη από την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix «13 Reasons Why», Katherine Langford. Ο ίδιος ο Miller θα λειτουργήσει και σαν executive producer της σειράς, ενώ θα συνεργαστεί με τον Thomas Wheeler (‘Puss In Boots’, ‘The LEGO Ninjago Movie’) τόσο για το βιβλίο όσο και για τη σειρά.

«Μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. Από μία απολαυστική ιστορία παιδιών, όπως στο ‘The Sword in the Stone’, μέχρι μία τρομαχτική εκδοχή, όπως το ‘Excalibur’. Αυτή η ιστορία αντιπροσωπεύει μία απίστευτη ευκαιρία και μια συναρπαστική πρόκληση για εμένα ως έναν εικονογράφο και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι στην ιστορία με τον Thomas Wheeler. Κληρονόμησα μία συλλογή παλιών παιδικών βιβλίων από τη μητέρα μου, και πάντα ήθελα να το κάνω κι εγώ. Αυτό το πρότζεκτ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.», είπε ο Miller.

Το βιβλίο του Miller θα δημοσιευτεί μέσα στο Φθινόπωρο του 2019, ενώ η σειρά θα προβληθεί επίσης μέσα στο 2019, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Μαζί, ο Wheeler θα κυκλοφορήσει κι ένα συνοδευτικό βιβλίο, με ασπρόμαυρες απεικονίσεις από τον Miller.

You may also like