Η La Roche Posay δημιούργησε τα πρώτα εργαστήρια διορθωτικού μακιγιάζ

Τα σημάδια που αφήνουν πίσω τους οι δερματοπάθειες, όπως η λεύκη, τα εγκαύματα και οι δεκάδες δερματοπάθειες είναι ικανά να επηρεάσουν την κοινωνική μας ζωή. Την σχέση μας με τους άλλους αλλά κυρίως το πώς βλέπουμε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας. Και όπως ήταν φυσικό, ένας κολοσσός της φαρμακευτικής κοσμετολογίας όπως η La Roche Posay, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό.

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν, αν σας λέγαμε πως δημιούργησαν τα πρώτα εργαστήρια διορθωτικού μακιγιάζ; Ένα μακιγιάζ που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της η κάθε γυναίκα. Οι κοινωνικές αισθητικοί της εταιρείας, με εξειδικευμένες γνώσεις ψυχολογίας, μετατρέπονται στις καλές μας νεράιδες. Για “ραβδιά”, έχουν την πολυετή πείρα τους, και βρίσκονται εδώ για να μας μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να αγαπήσουμε ξανά τον εαυτό μας από την αρχή.

Τα καλλυντικά της La Roche Posay, τα εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, γιατί περιέχουν ενισχυμένες χρωστικές, ώστε να προσφέρουν αψεγάδιαστο  αποτέλεσμα που διαρκεί και το κυριότερο, φιλικό προς τα πάσχοντα δέρματα.

Μερικά από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και κλινικές ανοίγουν, κι αυτά με τη σειρά τους, Εργαστήρια Διορθωτικού Μακιγιάζ βασισμένοι στα πρότυπα εκείνου που οργανώθηκε στο Ιαματικό Κέντρο La Roche-Posay.

Κείμενο: Εύη Τσανάκα

You may also like