Η Lenovo έφτιαξε το πιο επικό laptop που έχουμε δει!

Το όραμα για το μέλλον των φορητών υπολογιστών.

Στο event που διοργάνωσε η Lenovo  στη Νέα Υόρκη, η προσοχή όλων στράφηκε στην παρουσίαση της συσκευής που η εταιρεία θεωρεί το μέλλον των φορητών υπολογιστών, το ευλύγιστο laptop. Και δε μιλάμε για μία απλή ευλυγισία υπολογιστή, με βάση τα τωρινά δεδομένα που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά για ένα laptop «σαν ένα φύλλο χαρτιού, απλά φτιαγμένο από πλαστικό και με χρωματιστή παρουσίαση».

Ο νέος αυτός φορητός υπολογιστής θα είναι εξοπλισμένος με ένα built-in πληκτρολόγιο, Think Padpointing stick και –φυσικά- μία καταπληκτική και σχεδιαστικά άψογη οθόνη που διπλώνει όπως ακριβώς ένας φάκελος, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη πρακτικότητα για τον χρήστη. Οι εντολές,που κανονικά θα εφαρμόζονταν με ένα ποντίκι, τώρα θα δίνονται φωνητικά ή με τη βοήθεια ενός «μολυβιού», γεγονός που θα επιτυγχάνεται μέσω προηγμένων υλικών και νέων τεχνολογιών οθόνης.

«Είναι κάτι παραπάνω από απλό σχεδιασμό, όψη ή αίσθηση», είπε ο senior VP της Lenovo, Christian Teismann, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Δυστυχώς, προς το παρόν, το σχέδιο δεν είναι παρά μία εικόνα, καθώς ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί πραγματικό πρωτότυπο, οπότε κι υποθέτουμε ότι δε θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον στην αγορά. Όμως, όποτε κι αν έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμά του, το σίγουρο είναι ότι οι χρήστες θα το υποδεχθούν με μεγάλο ενθουσιασμό.

You may also like