Η Maisie Williams αποκάλυψε το μήνα προβολής της 8ης σεζόν του Game of Thrones

Ευτυχώς, δε θα περιμένουμε πάλι μέχρι τον Ιούλιο.

Μπορεί η σκέψη της σχεδόν διετούς αποχής από το Game of Thrones να μας έπεσε βαριά, όμως τουλάχιστον έχουμε να παρηγορούμαστε από το γεγονός ότι τα τελευταία έξι επεισόδια της σειράς θα είναι μεγάλα σε διάρκεια, σαν έξι κανονικές κινηματογραφικές ταινίες. Η MaisieWilliams, η ηθοποιός που υποδύεται την Arya Stark, αποφάσισε να μας αποκαλύψει μία νέα πληροφορία που προβληματίζει εδώ και καιρό τους fans, ως προς το ποιον μήνα θα επιστρέψει η σειρά στις οθόνες μας.

«Τελειώνουμε το Δεκέμβριο και βγάζουμε στον αέρα το πρώτο επεισόδιο τον Απρίλιο του 2019», είπε η Maisie και συνέχισε «Χρειάζονται 4 μήνες (από το τέλος των γυρισμάτων) για αυτά τα τεράστια επεισόδια. Υπάρχουν πολλά που γίνονται στην τελική επεξεργασία. Δε θα θέλατε να βιαστούμε αυτήν τη σεζόν καθόλου. Το οφείλουμε στο κοινό μας και στους fans μας να βάλουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας για αυτήν την τελευταία σεζόν.»

Στις αρχές του Ιανουαρίου η HBO με δημοσίευσή της επιβεβαίωσε αυτό που αρκετοί ηθοποιοί της σειράς έλεγαν σε συνεντεύξεις τους, ότι δηλαδή η 8η σεζόν θα προβληθεί μέσα στο 2019 και μαζί επιβεβαίωσε και τους σκηνοθέτες που θα λάβουν μέρος: οι δημιουργοί του GOT, David Benioff και D.B. Weiss, ο David Nutter, που συμμετείχε στη σκηνοθεσία 9 επεισοδίων, κι ο Miguel Sapochnik, που σκηνοθέτησε το «Battle of the Bastards».

You may also like