Η Naomi Watts ως πριγκίπισσα Diana στην ομώνυμη ταινία. (+trailer)

diana-poster-storyΠριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το καινούργιο τρέιλερ της ταινίας ‘Diana’, σε σκηνοθεσία Oliver Hirschbiege, με τη Naomi Watts στο ρόλο της πιο αγαπητής πριγκίπισσας στον κόσμο.

Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει περισσότερες σκηνές και λεπτομέρειες του τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Η ταινία επικεντρώνεται στα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας της Ουαλίας και πιο συγκεκριμένα στην καμπάνια της κατά των ναρκών , τη μάχη της με τα media και τη σχέση της με τον χειρουργό Dr.Hasnat Khan.

Στο νέο κλιπ, η Diana γνωρίζει τον Khan στο νοσοκομείο, όπου ο τελευταίος εργάζεται και αρχίζει να τον ερωτεύεται. Παρόλη την αγάπη του όμως για τη πριγκίπισσα, ο Khan δεν μπορεί να ζήσει υπό την συνεχή παρακολούθηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όταν πια το ειδύλλιο τους γίνεται γνωστό σε όλους. Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Khan, η Diana αναπτύσσει δεσμό με τον Dodi Fayed και το 1997-όπως είναι σε όλους γνωστό- σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Τον Ιούνιο εμφανίστηκε ένα βίντεο -‘πρώτη ματιά’ της νέας κινηματογραφικής δουλειάς, το οποίο άφησε ερωτηματικά σε όσους το είδαν. Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας της αμερικανικής εφημερίδας ‘Today’, το 39% των θεατών του τρέιλερ, υποστηρίζουν ότι η Watts δεν θυμίζει εμφανισιακά την Diana, γεγονός που τους απωθεί από την ταινία. Το υπόλοιπο 58% δήλωσε ότι δεν τους απασχολεί αν η -υποψήφια για Όσκαρ- ηθοποιός μοιάζει ή όχι στην πριγκίπισσα και ανυπομονεί για την κυκλοφορία.

Η βρετανική πρεμιέρα της ‘Diana’ θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ η αμερικανική στις 10 Οκτωβρίου.

Πηγή: http://www.nbcnews.com

You may also like