Η Nike ετοιμάζεται να βάλει τις σόλες των παπουτσιών της στο κινητό σας

Πρόκειται σίγουρα για μία έξυπνη και δημιουργική ιδέα.

Ακόμη κι αν δε συμφωνούμε όλοι ως προς τις εταιρίες κινητών που επιλέγουμε ή ως προς τους λόγους για τους οποίους τις επιλέγουμε, ένα είναι αυτό στο οποίο κανείς μας δεν μπορεί να διαφωνήσει: Όσοι έχουν iPhone, ποτέ δε θα δυσκολευτούν να βρουν θήκη για το κινητό τους, αφού πλέον σχεδόν κάθε εταιρία, ακόμη κι αν δεν είναι το αντικείμενό της, θα λανσάρει κάποια σχετική θήκη για τους χρήστες της Apple.

Σε αυτό το κλίμα κινήθηκε ξανά κι η Nike και λέμε «ξανά» καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που λανσάρει θήκη για iPhoneαλλά είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί τις σόλες των παπουτσιών της για τις συσκευές μας. Έτσι, πριν από λίγες μέρες, η αμερικανική πολυεθνική ανακοίνωσε το λανσάρισμα νέων θηκών, για τα iPhone 7, με σχέδια εμπνευσμένα από τα παπούτσια «Roshe» και «AirForce 1». Η θήκη που βασίζεται στο Rosheθα κυκλοφορήσει στα εξής χρώματα: ένα κοκκινωπό κι ένα ανοιχτό πράσινο/της μέντας. Από την άλλη, το AirForce 1 θα κυκλοφορήσει μόνο στο κλασικό μπλε.

Οι εν λόγω θήκες είναι κατασκευασμένες από TPU (θερμοπλαστική πολυουρεθάνη), ένα ευλύγιστο αλλά δυνατό κι ανθεκτικό υλικό, που θα κρατήσει πιθανές φθορές του κινητού μακριά από την καθημερινότητά μας.

Προς το παρόν, η διάθεσή τους γίνεται στο Nike Store της Αμερικής, αλλά ήδη ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως το ebay, έχουν αρχίσει να τις προμηθεύονται.Το κόστος τους ανέρχεται στα 30$ η κάθε μια.

 

You may also like