Η Nutella ανοίγει το πιο λαχταριστό εστιατόριο

Και ο κατάλογος είναι αντάξιος του ονόματός της…

Το είχαμε φανταστεί, το είχαμε ονειρευτεί, είχε γίνει θέμα συζήτησης ουκ ολίγες φορές με φίλους και γνωστούς κι επιτέλους μπορούμε να πούμε ότι γινόμαστε μάρτυρες ενός μύθου που γίνεται πραγματικότητα: Η Nutellaετοιμάζει το δικό της εστιατόριο κι εμείς προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυα συγκίνησης που αναπόφευκτα ξεπροβάλλουν στο άκουσμα της είδησης.

Το εστιατόριο θα ακούει στο όνομα «NutellaCafé» και θα είναι φτιαγμένο στα χαρακτηριστικά κόκκινα και άσπρα χρώματα της εταιρείας. Ο κατάλογος θα περιλαμβάνει πολλές λαχταριστές συνταγές, δημιουργημένες με το μαγικό «άγγιγμα» της Nutella, με επιλογές, όπως βάφλες, μπαγκέτα με Nutella, κρέπες, ακόμη και affogato (ένα επιδόρπιο που βασίζεται σε καφέ).Η τοποθεσία που έχει επιλεγεί για το εγχείρημα είναι το Chicago και, όπως είπε η διευθύντρια των εργασιών, Angela Baird, «Είναι σχεδιασμένο για να σε κάνει να νιώθεις σαν να περπατάς μέσα σε ένα βάζο από Nutella. Όλα φωνάζουν Nutella».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που λανσάρεται ένα εστιατόριο Nutella, καθώς υπάρχουν διάσπαρτα καταστήματα σε πολλές χώρες, από την Αμερική μέχρι την Ιταλία. Είναι το πρώτο, όμως, που διαχειρίζεται η Ferrero, η εταιρεία στην οποία ανήκει η Nutella, κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που μας έχει εξάψει ακόμα περισσότερο την περιέργεια για το αποτέλεσμα.

Οι 400 πρώτοι τυχεροί, μάλιστα, που θα επισκεφθούν το μαγαζί, θα απολαύσουν σπέσιαλ εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει το brand ειδικά για εκείνους.

Το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 31 Μαΐου.

Photo credits

You may also like