Η Penelope Cruz το νέο Bond Girl;

Penelope_CruzΗ Penelope Cruz μοιάζει πανέτοιμη να γίνει το νέο Bond Girl.
Η Ισπανίδα ηθοποιός φαίνεται πως θα συμμετάσχει τελικά στην ταινία του Sam Mendes που θα ακολουθήσει το «Skyfall», παρ’ όλο που ακόμη ο τίτλος είναι άγνωστος, οπότε όλοι αναφέρονται σ’ αυτήν ως «Bond 24».
Αν θυμάστε, ο σύζυγός της κι επίσης ηθοποιός Havier Bardem, είχε υποδυθεί τον «κακό» στο «Skyfall», το Raoul Silva, με την ερμηνεία να έχει εντυπωσιάσει θεατές και κριτικούς.

Αν επιβεβαιωθεί, η Penelope Cruz θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ηθοποιός που θα ερμηνεύσει ένα κορίτσι του 007, καθώς θα είναι ήδη σαράντα ετών όταν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα το επόμενο καλοκαίρι. Επίσης θα ρίξει από το θώκο την «κάτοχο» του ρεκόρ, Honor Blackmann, η οποία σε ηλικία 39 ετών είχε υποδυθεί την Pussy Galore στο «Χρυσοδάκτυλο» το 1964.
Σύμφωνα με πηγή από την εταιρεία παραγωγής, δεν είναι η πρώτη φορά που οι παραγωγοί πλησίασαν την Cruz για να παίξει σε μία ταινία Bond.

Daniel_Craig«Οι παραγωγοί ζήτησαν κι άλλες φορές την Cruz, αλλά η ηθοποιός δεν ήταν διαθέσιμη, λόγω άλλων υποχρεώσεων», λένε στο Yahoo. «Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό και τώρα καθορίζονται οι λεπτομέρειες του συμβολαίου».

Να θυμίσουμε πως το «Skyfall» ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στο box office του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο λίρες σε έσοδα τη χρονιά που γιορταζόταν η 50η επέτειος των ταινιών Bond.
O Sam Mendes κι ο Daniel Craig, πάντως, έχουν ήδη συμφωνήσει για τη νέα ταινία του 007.

Πηγή: VOGUE

Κι ένα δικό μου σχόλιο: Τώρα που ο Daniel Craig μ’ επιβεβαίωσε πως αξίζει να κουβαλάει τη «βαριά φανέλα» του 007, ανυπομονώ να δω την Penelope Cruz στο πλάι του, καθώς κι αυτή όσο περνούν τα χρόνια μ’ εντυπωσιάζει περισσότερο!

You may also like