Η Rachel Weisz πρωταγωνίστρια στο ‘Skinny and Cat’

rachel-weisz-70th-annual-golden-globe-awards-02Η Rachel Weisz θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ‘Skinny and Cat’ , στην οποία θα υποδυθεί τη φωτογράφο Margaret Bourke White, σύμφωνα με δημοσίευμα .

Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε το 1982 από την παραγωγό Linda Yellen , η οποία ζητούσε από την Barbra Streisand να συμμετάσχει ως πρωταγωνίστρια. Τριάντα χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα πέρυσι, η δημοφιλής τραγουδίστρια, εξέφρασε την επιθυμία να μεταφέρει την ιστορία στη μεγάλη οθόνη.

Την ταινία θα σκηνοθετούσε η Streisand , η οποία θα ξαναεμφανιζόταν, δεκαέξι χρόνια μετά την απόσυρσή της από τον κινηματογράφο και τελικά αποχώρησε για ακόμα μια φορά, λόγω του φορτωμένου προγράμματός της. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πέρα από την Rachel Weisz , στην ταινία θα συμπρωταγωνιστεί o Colin Firth.

Υπόθεση
Το ‘Skinny and Cat’ παρουσιάζει την ιστορία αγάπης μεταξύ της φωτογράφου-δημοσιογράφου Margaret Bourke White(Weisz) και του συγγραφέα Erskine Caldwell (Firth). Το ζευγάρι συνεργάστηκε στη δημιουργία των τριών βιβλίων , ‘You Have Seen Their Faces’, ένα βιβλίο για το Νότο κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, το ‘North Of The Danube’ και το ‘Say, Is This The USA’. Η White και ο Caldwell παντρεύτηκαν το 1924, ενώ οι δρόμοι τους χώρισαν λίγα χρόνια μετά.
Για την ώρα, οι κινηματογραφιστές ψάχνουν για νέο σκηνοθέτη προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Πηγή: http://www.showbiz411.com

You may also like