Η Ruby Rose καταρρίπτει κάθε κανόνα & ταμπού για τα φύλα (+ video)

Ruby Rose 1Αν παρακολουθείτε τη σειρά «Orange is The New Black» τότε αναγνωρίσατε κατ’ ευθείαν το όνομα του τίτλου. Αν πάλι όχι, τότε επιγραμματικά να σας πω ό,τι έμαθα κι εγώ γι’ αυτήν:
Η Ruby Rose είναι μεταξύ άλλων μοντέλο από την Αυστραλία, φέτος εμφανίζεται στη δημοφιλή σειρά του Netflix κι είναι το πρόσωπο της Maybelline New York για την Αυστραλία. Ακόμη, αυτό που την έχει κάνει ιδιαιτέρως διάσημη είναι το γεγονός πως από νωρίς εξέφρασε το σεξουαλικό της προσανατολισμό, αλλά και το ότι η ίδια έχει δηλώσει πως δεν έχει νιώθει ούτε άντρας αλλά ούτε και γυναίκα. Αυτή της η ειλικρίνεια για το ότι ξέρει ακριβώς τι είναι είχε ως αποτέλεσμα να την ακολουθεί ένα μεγάλο πλήθος στο Twitter – straight, gay, bisexuals – έχοντας κερδίσει το θαυμασμό του. Αρκεί μία ματιά στο προφίλ της στο Twitter για να το διαπιστώσει κανείς.
Συγκεκριμένα, το είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ELLE, καθώς και το ότι δε δέχεται καμία ταμπέλα.
«Η σεξουαλική ουδετερότητα δεν είναι στην ουσία του να αισθάνεσαι πως είσαι είτε στο ένα άκρο είτε στο άλλο. Ως επί τω πλείστω, σίγουρα δεν ταυτίζω τον εαυτό μου με κανένα φύλο. Δεν είμαι άντρας, δεν αισθάνομαι τελείως γυναίκα, αλλά προφανώς γεννήθηκα γυναίκα. Οπότε είμαι κάπου στη μέση, το οποίο για μένα είναι σα να έχω τα καλύτερα χαρακτηριστικά κι από τα δύο φύλα.»
Φυσικά, η Ruby Rose βρήκε κι έναν ιδιαίτερο τρόπο για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της. Κι αυτός είναι ένα video στο Youtube το οποίο έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε το ίδιο το γοητευτικό μοντέλο.

Ruby Rose 4Όπως βλέπετε κι εσείς, η Ruby Rose ξεκινά να εμφανίζεται ως μία εντυπωσιακή γυναίκα με πλούσια κόμη και στην πορεία ξεκινά τη μεταμόρφωσή της σε άντρα.
Το μήνυμα που θέλει η ίδια να περάσει μέσα από το video; Πως η επιλογή του τι θέλεις να είσαι – συμπεριλαμβανομένου του φύλου – είναι δική σου υπόθεση. Κι αυτό είναι το παν.

Πηγή: www.mashable.com

Photos: www.pinterest.com

Όσο για μένα; Απλά θαυμάζω την ακομπλεξάριστη δράση της. Και ναι, θεωρώ καλύτερη αυτήν την κίνηση από το μούσι της Conchita!

You may also like