Η Ruby Rose το πρόσωπο της Urban Decay

Η εταιρεία καλλυντικών Urban Decay – γνωστή για τη Naked παλέτα της – που εδρεύει στην Καλιφόρνια απευθύνεται κυρίως σε κορίτσια με άποψη… αντισυμβατική άποψη. Έτσι είναι και τα προϊόντα της, άλλωστε. Επομένως, η επιλογή της γυναίκας που θα την αντιπροσωπεύσει είναι απολύτως λογική. Ο λόγος για τη Ruby Rose, την Αυστραλή ηθοποιό με τα tattoos που ενθουσίασε στην τρίτη σαιζόν της σειράς του Netflix «Orange Is The New Black».

Συγκεκριμένα η Ruby Rose θα φέρει τον τίτλο «Most Addictive New Vice» (μτφ. «Το πιο Εθιστικό Νέο Πάθος»). Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία δηλώνει: «Όταν εμφανίστηκε η Ruby Rose, μας καθήλωσε. Με το “σκληρό” look της, τη συμπεριφορά της και το παιχνιδιάρικο πνεύμα της. Συνδυάζει με έναν τρόπο μοναδικό τη θηλυκότητα, κάνοντάς το να φαίνεται επικίνδυνο και διασκεδαστικό την ίδια στιγμή».

Ruby Rose - Urban Decay 2
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ηθοποιό, που συμμετέχει και στην ανοιξιάτικη καμπάνια Denim & Supply του Ralph Lauren. «Η Urban Decay υποστηρίζει τη μοναδικότητα και την προσωπική έκφραση – δύο αρχές που δίνω το είναι μου – επειδή όλοι δικαιούνται την ελευθερία να εξερευνήσουν την προσωπικότητά τους και να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό», δηλώνει η ίδια η Ruby Rose στην ίδια ανακοίνωση.

Κρίνοντας από τη φωτογραφία, νομίζω πως μπορούμε να περιμένουμε μεγάλες στιγμές από τη Ruby Rose!
Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι σκηνοθέτησε πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο μικρού μήκους (του οποίου έγραψε και το σενάριο) με σκοπό να διαλύσει ταμπού για τη σεξουαλική ουδετερότητα. Το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να δείτε!

You may also like