Η Salma Hayek λατρεύει τις καμπύλες της….

Μπορεί για το Χόλιγουντ η Salma Hayek να θεωρείται σύμβολο του σεξ, όμως η ίδια φαίνεται πως βλέπει διαφορετικά τον εαυτό της.

Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar η Μεξικανή σταρ υποστηρίζει ότι η καριέρα της ήταν θέμα τύχης και παραδέχεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο για μία ηθοποιό που έχει πατήσει τα 46 να συνεχίζει να δουλεύει στο Χόλιγουντ κι αυτό την κάνει να αισθάνεται τυχερή.

«Το χειρότερο πράγμα στο Χόλιγουντ είναι να είσαι γυναίκα πάνω από τα 40. Εκτός αυτού έχω βαριά προφορά, είμαι δυσλεκτική, κοντή και παχουλή. Ό,τι και να μου πείτε το έχω, αλλά εξακολουθώ να είμαι εδώ. Πρέπει να είμαι το πιο τυχερό κορίτσι που συνεχίζω και έχω δουλειά», είπε η ηθοποιός.

Η ίδια πρωταγωνιστεί στο Χόλιγουντ για περισσότερο από 15 χρόνια, σε περισσότερες από 40 ταινίες, ανάμεσά τους και η ταινία «Frida», στην οποία υποδυόταν την Frida Kahlo και προτάθηκε και για Όσκαρ.

Και μπορεί οι πιέσεις της σόουμπιζ να είναι πολλές, όμως η Salma Hayek αρνείται να υποκύψει και λατρεύει τις υπέροχες καμπύλες της.

«Είμαι παχουλή γιατί λατρεύω το φαγητό και το κρασί. Δεν είναι ότι καλύτερο για τη μόδα, αλλά είναι το καλύτερο για τη διάθεσή μου. Είμαι χαρούμενη γιατί τρώω. Είμαι 46 χρονών. Δε θα κάνω μπότοξ και ξέρετε γιατί; Γιατί τρώω. Τρώω λιπαρά, τρώω λαχανικά, τα τρώω όλα. Σαν ασκείσαι πολύ και δεν τρως, τότε αυτό έχει συνέπειες στο δέρμα σου. Όλα αρχίζουν και γερνάνε. Αν δεν τρως υδατάνθρακες καθυστερείς τον μεταβολισμό σου και δείχνει δυστυχισμένος. Η αλήθεια είναι ότι δε με νοιάζει να είμαι η πιο όμορφη και η πιο αδύνατη. Μπορώ να είμαι χαρούμενη με την ομορφιά των άλλων. Μάθε να χαίρεσαι για τους άλλους και θα είσαι πάντα ευτυχής», είπε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός δεν διστάζει να πει ότι ζηλεύει αφάνταστα τη Madonna που έχει καταφέρει να είναι πρότυπο για τις πιο μεγάλες γυναίκες.

«Αν ζηλεύω το σώμα της Madonna; Φυσικά. Ευχαριστώ το Θεό που το έχει. Αν είναι πενήντα κάτι και μοιάζεις σαν τη Madonna και έχει βάλει στόχο στη ζωή σου να είσαι πάντα όμορφη, τότε δείξ’ το σε όλο τον κόσμο», ενώ έστρεψε τα βέλη της στη βιομηχανία της μόδας που προβάλλει συνεχώς ανορεξικά πρότυπα.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

You may also like