Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note II

Παρά τις δικαστικές “περιπέτειες” της Samsung το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στην παρουσίαση νέων και ευχάριστων συσκευών. Στην εκδήλωση IFA παρουσίασε, λοιπόν, το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note II, μία «υβριδική» συσκευή μεταξύ ταμπλέτας και smartphone.

Με οθόνη 5.5 ιντσών –μεγαλύτερη από το πρώτο Note- και μειωμένο βάρος, η συσκευή φιγουράρει ένα χρηστικά ανανεωμένο stylus (S-Pen). Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά, το Galaxy Note II χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξαργαστή στα 1.6 GHz, 2GB RAM, 3,100mAh μπαταρία, κάμερα στα 8 megapixels και 1.9 στην μπροστινή, με δυνατότητα καταγραφής HD video.

Έχει τη δυνατότητα HSPA Plus ή 4G LTE με χωρητικότητα 16, 32 και 64GB μνήμης, και την επιλογή χρήσης microSD κάρτας εάν το επιθυμεί ο χρήστης.

Θα χρησιμοποιεί Αndroid Jelly Bean λειτουργικό και θα κυκλοφορήσει στα χρώματα “Marble White” και “Titanium Gray” τον Οκτώβριο στην Ευρώπη.

Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως το Galaxy Note II θα κονταροχτυπηθεί με την αντίπαλη και παρόμοια συσκευή που θα λανσάρει σύντομα η HTC, η οποία θα φέρει και αυτή οθόνη 5 ιντσών.

Πηγή: t3.com

You may also like