Η Taissa Farmiga στο spinoff του “The Conjuring 2”

Ο λόγος για τη δαιμονική “Nun”.

Σε οικογενειακή υπόθεση φαίνεται να μετατρέπεται το δημοφιλές franchise τρόμου που ξεκίνησε το 2013 με το “The Conjuring”. Η νεαρή ηθοποιός Taissa Farmiga που έγινε γνωστή από την πρώτη σαιζόν “The Murder House” της σειράς τρόμου του FX “American Horror Story” συμφώνησε να προστεθεί στο cast του επερχόμενου spinoff του “The Conjuring 2”. Γιατί, όμως, τη χαρακτηρίζουμε οικογενειακή υπόθεση; Γιατί η μεγαλύτερη αδερφή της Vera Farmiga, έχει ήδη βάλει το λιθαράκι της στην επιτυχία του franchise.

Η Vera Farmiga μετρά είκοσι χρόνια καριέρας στον κινηματογράφο, με δουλειές που ξεχωρίζουν στο βιογραφικό της να είναι η συμμετοχή της στο “The Departed” (2006), στο “Up In The Air” το 2009 (που της χάρισε και μία υποψηφιότητα για το Oscar Β’ Γυναικείου Ρόλου, αλλά και ο πρόσφατος ρόλος της Norma Bates στη σειρά του A&E “Bates Motel”, που περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στη διάσημη “Ψυχώ” του Alfred Hitchcock το 1960. Για πολλούς, όμως, οι δύο ταινίες “The Conjuring” είναι που την καθιέρωσαν στο genre τρόμου μια που, εκτός από εισπρακτικές επιτυχίες, έγιναν κι η αφορμή να εμπνευστούν spinoffs όπως η “Annabelle” το 2014 και τώρα το υπό παραγωγή “The Nun”.

Έτσι, φαίνεται, πως κατά κάποιον τρόπο παίρνει το πηδάλιο από την αδερφή της η μόλις 23 χρονών Taissa Farmiga, η οποία είναι επίσης εξοικειωμένη με την κατηγορία του τρόμου, καθώς στο “American Horror Story” πρωταγωνίστησε στην τρίτη σαιζόν με τίτλο “Coven” κι έκανε ένα πέρασμα από τον πρόσφατο κύκλο του “Roanoke”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Taissa Farmiga θα υποδυθεί τη νεαρή καλόγρια στο “The Nun” με συμπρωταγωνιστή τον Demián Bichir και σκηνοθέτη τον Corin Hardy. Το σενάριο υπογράφουν οι Gary Dauberman και James Wan κι εμπνέεται από τη δαιμονική μορφή της Καλόγριας που αντιμετωπίζουν στο “The Conjuring 2” οι Vera Farmiga και Patrick Wilson, οι οποίοι υποδύονται το (πραγματικό) ζευγάρι δαιμονολόγων Lorraine και Ed Warren.

Εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με τους προγραμματισμούς, η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2018. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως οι παραγωγοί σκέφτονται να παίξουν έξυπνα το ρόλο που παίζει η τρομακτική συλλογή των Warren από τις υποθέσεις τους, πράγμα που δίκαια κάνει τους fans να αναρωτιούνται για τις συνέχειες που μπορούν να έχουν οι περιπέτειες του ζεύγους Warren.

Είμαστε έτοιμοι για τον… τρόμο;;; ;)

You may also like