Η Urban Decay φέρνει τη δική της εκδοχή στο contouring

Πως θα μπορούσε η Urban Decay να μείνει έξω από τον κόσμο του contouring; Μα δεν θα μπορούσε, είναι η απάντηση, και κυκλοφόρησε την καινούργια της ναυαρχίδα στο κόσμο του NAKED. Ονομάζεται Naked Skin Shapeshifter και ήρθε για να αλλάξει ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την τεχνική του contouring. Στο σύνολο έχει δέκα αποχρώσεις. Πέντε σε κρεμώδη υφή και πέντε σε μορφή σκόνης, που στεγάζονται μέσα σε ένα κομψό μικρό πακέτο που καλύπτει κάθε περίγραμμα, τονίζοντας και διορθώνοντας τις ανάγκες που έχει η κάθε γυναίκα.

Το Shapeshifter θα έρθει σε δύο παραλλαγές  – μία για ανοιχτό δέρμα και μία για πιο σκούρο. Αλλά η λογική της καθεμιάς είναι η ίδια: στη μία πλευρά υπάρχουν πέντε τύποι κρέμας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιγράψετε, να τονίσετε και να καλύψετε ατέλειες ή μαύρους κύκλους. Από την άλλη πλευρά είναι τα ισοδύναμα σε σκόνη. Είναι βασικά ο συνδυασμός κάθε παλέτας προσώπου που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αλλά σε ένα μικρό μέγεθος το οποίο είναι ιδανικό για ταξίδια.

Μαζί με τη νέα παλέτα θα είναι επίσης διαθέσιμο και ένα καινούργιο πινέλο. Η μία πλευρά είναι σε σχήμα βεντάλιας, ιδανική για σκούπισμα στο highlighter και η άλλη είναι πιο μυτερή βούρτσα περιγράμματος που θα κάνει τα κρεμώδη προϊόντα παιχνιδάκι. Δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, σχετικά με το πότε τα προϊόντα Naked Skin Shapeshifter θα κυκλοφορήσουν, αλλά θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις μάθουμε νεότερα.

You may also like