Η Victoria Beckham μπαίνει στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου

H Victoria Beckham μετά την τεράστια επιτυχία της τα τελευταία χρόνια με τις κολεξιόν της και έχοντας πλέον μπει για τα καλά στο σχεδιαστικό κόσμο, προχωρά ένα βήμα παραπέρα την επιχείρησή της.

Θα δημιουργήσει ένα site e-commerce, στο οποίο οι πελάτες της θα μπορούν να αγοράσουν τα ρούχα της ηλεκτρονικά. Το website θα περιλαμβάνει αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, τζιν παντελόνια, και τη συλλογή Victoria Victoria Beckham. Αυτή είναι μία πρώτη προσπάθειa για τη Victoria να φτοιάξει ένα δικό της κατάστημα (έστω και στον ηλεκτρονικό κόσμο) και είναι πολύ σημαντικό βήμα για την εξέλιξη του brand.

 
Για εμάς είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον καταστήματος. Υπάρχουν φυσικά ήδη πολλά φανταστικά ηλεκτρονικά καταστήματα, έτσι ο πύχης είναι πολύ ανεβασμένος’, είπε ο CEO του οίκου.
Το site θα είναι μία εκπληκτική εμεπιρία για τον επισκέπτη με πολλά καινούρια πράγματα και λειτουργίες, που δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοιου είδους site.

To νέο μου website, ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό. Ήταν τόσο σημαντικό το κόνσεπτ να είναι ωραίο και να αντικατοπτρίζει εμένα και την αισθητική μου και να γίνονται οι αγορές με τον καλύτερο τρόπο προς τον πελάτη. Θα έχει μοναδικές λειτουργίες και πράγματα από τον κόσμο μου μέσω ταινιών. Είμαι τρομερά ευχαριστημένη με αυτά που δημιούργησα και για το μοναδικό τρόπο αγορών, που είμαι τώρα ικανή να προσφέρω, στους πελάτες της εταιρείας μου’, δήλωσε η Victoria Beckham.

You may also like