Θέατρο και μόδα στα Everyday Girls @MTV

edg3Ο Νίκος Ορφανός, ο στυλίστας του MTV GREECE και η Miley Cyrus σε ένα…. σουρεάλ επεισόδιο! Πώς συνδυάζεται το θέατρο με τη μόδα; Πόσα κοινά έχει ο στυλίστας του MTV GREECE Σπύρος Σαββίνος, με τον Νίκο Ορφανό; Τα κορίτσια αυτή την εβδομάδα, μας βάζουν για τα καλά στα άδυτα της υποκριτικής και της μόδας, κάνοντας συνεντεύξεις με δύο πολύ αντιπροσωπευτικούς εκπροσώπους των δύο χώρων.

Ο Νίκος Ορφανός, στη σκηνή του θεάτρου Skrow στο Παγκράτι, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση “Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία” στην οποία πρωταγωνιστεί μιλά στη Μυρτώ Κάζη για τη χρεοκοπία και τους ανθρώπους! “Η φαντασία μας πάντα είναι ένα καταφύγιο, κάτι που μπορεί να μας ανανεώσει να μας δώσει δύναμη και βεβαίως είναι μια από τις πιο υποτιμημένες ικανότητες στην Ελλάδα. Η φαντασία είναι μια συγκλονιστική ικανότητα, αρκεί κανείς να μπορεί να την ελέγχει”, λέει ο ταλαντούχος ηθοποιός και συμπληρώνει: “Το 90% των Ελλήνων ηθοποιών που βγήκαν στο εξωτερικό δεν κατάφεραν τίποτα και το 90% έως 100% των ηθοποιών που θα βγουν έξω δεν θα καταφέρουν τίποτα, εκτός αν αποφασίσουν να πολιτογραφηθούν κανονικά και να ενταχθούν και να αγαπήσουν την κουλτούρα της νέας τους χώρας. Στη δουλειά μας είτε φεύγεις στο εξωτερικό μεταναστεύοντας, βρίζοντας δηλαδή, είτε επειδή έχεις κλείσει μια καλή δουλειά. Εγώ έχω ένα πρόβλημα, ενώ γνωρίζω πολύ καλά την αμερικανική κουλτούρα και γλώσσα, δεν μπορώ να είμαι σε ένα μέρος που δεν μου μιλούν ελληνικά. Μου αρέσει πολύ να μιλάω στη γλώσσα μου, να τη μελετάω και να εκφράζομαι σε αυτή.
Άσε που έχω υποχρεώσεις εδώ. Έχω δύο γάτους που πρέπει να φροντίσω”, συμπληρώνει αστειευόμενος! Όσο για την Αθήνα, ο Νίκος είναι αρκετά απόλυτος: “Στην Αθήνα δεν βγαίνω πολύ συχνά. Δεν μου αρέσουν τα μπαρ γιατί παίζουν κατά κανόνα άθλια μουσική”.

edg1Ακόμα, ο Σπύρος Σαββίνος, ο στυλίστας του MTV, στα 21 του μοιάζει να έχει “ακουμπήσει” το όνειρό του! Με το ξεχωριστό στυλ του και το fashion attitude που έχει, έχει ήδη καθιερωθεί και μεγάλοι stars της χώρας τού εμπιστεύονται τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Ο Σπύρος, προσγειωμένος και χαλαρός, εξηγεί πως το επάγγελμα αυτό μπορεί να έχει πολλή λάμψη και πολύ glamour, όμως απαιτεί θυσίες, τρελά ωράρια και πολύ… “κουβάλημα”. Μιλώντας με την Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη και την Μυρτώ Κάζη ,Δίνει μοναδικά στυλιστικά tips & tricks σε όλα τα κορίτσια και χτυπάει το fashion καμπανάκι του, δίνοντας ξεχωριστές συμβουλές για κάθε σωματότυπο!

Επίσης, backstage φωτογράφιση με τη Miley Cyrus, Yoga στο σπίτι σας και πολλά άλλα σας περιμένουν στο νέο επεισόδιο των Everyday Girls!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 03 Ιουνίου στις 20:30 & Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like