“Κάτι τρέχει στο Δήμο Φιλοθέης”

Νέο επεισόδιο στον πολυτάραχο εσχάτως Δήμο Ψυχικού- Φιλοθέης , όπου σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, δημοτική σύμβουλος απαίτησε και επέβαλε τη διακοπή του έργου σύνδεσης με το φυσικό αέριο, κτιρίου το οποίο στεγάζει υπηρεσίες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η Διονυσία Κούγκουλου, δημοτική σύμβουλος και μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, με τηλεφωνική παρέμβασή της από το Παρίσι, όπου βρίσκεται, προς τον αντιδήμαρχο Νίκο Κανελάκη αξίωσε την διακοπή των έργων εγκατάστασης παροχής φυσικού αερίου στο παλιό Δημαρχείο Φιλοθέης. Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η εν λόγω δημοτική σύμβουλος, ο Δήμος ανέστειλε τις συγκεκριμένες εργασίες για εντελώς ακατανόητους λόγους, δεδομένου ότι σύμφωνα με εγκύκλιο προβλέπεται υποχρεωτική εγκατάστασης εσωτερικού δικτύου φυσικού αερίου σε κτίρια του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

Επιπροσθέτως ακατανόητο γίνεται το γιατί ο Δήμος Ψυχικού- Φιλοθέης καταφέρεται κατά της περιουσίας του με συνακόλουθη επιβάρυνση των δημοτών σταματώντας αιφνιδίως τη παροχή οικονομικότερης και φιλικότερης προς το περιβάλλον ενέργειας. Τέλος τα όρια του γκροτέσκο αγγίζει το πώς μια Δημοτική σύμβουλος από το εξωτερικό υποχρεώνει ολόκληρη Δημοτική αρχή σε ασκήσεις κυβιστήσεων σε έργα ζωτικής σημασίας για την περιουσία και τους κατοίκους του Δήμου. Εκτός πια αν τίποτε δεν είναι ακατανόητο στο συγκεκριμένο προάστιο και όλα βαδίζουν επί προδιαγεγραμμένου σχεδίου.

Πηγή:http://www.matrix24.gr

You may also like