Κίμων Φραγκάκης & Κυριάκος Ιωάννου @ Everyday Girls

Τα κορίτσια του MTV φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ σοβαρά την αναζήτηση των ηρώων που μένουν στη “διπλανή πόρτα” και μας δίνουν τη δική τους, εναλλακτική, πρόταση για τους celebrities αυτής της χώρας.

EDG1Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Μυρτώ Κάζη συναντά τον Κυριάκο Ιωάννου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Ο Κυριάκος, πρωταθλητής του άλματος σε ύψος, με συμμετοχές και μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλάει για τον πήχη που ο ίδιος έχει θέσει πολύ ψηλά. Πώς πειθαρχούν οι αθλητές, πόσο δύσκολο είναι να μην πίνεις ποτά με τους φίλους σου και πώς τελικά μπορείς να τα βγάλεις πέρα σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον; Τι κάνει για να χαλαρώσει και γιατί βρέθηκε στο Ladies Run που διοργανώθηκε και φέτος στον Αστέρα;

EDG2αΟ Κυριάκος όπως και χιλιάδες Έλληνες πλέον, έχουν εντάξει το τρέξιμο στη ζωή τους. Φοράνε φόρμες και αθλητικά και βγαίνουν στο δρόμο. Εμπνευστής και υποστηρικτής αυτής της τάσης στην Ελλάδα, ο Κίμων Φραγκάκης, που μιλάει στην κάμερα του MTV για όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες που καταφέρνουν να βρουν το χρόνο αλλά και το κουράγιο να σηκωθούν από τον καναπέ του σπιτιού τους και να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους.

EDG3Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη από την άλλη, συναντά δύο από τα μέλη της ομάδας του misswebbie. Εξηγούν γιατί το ίντερνετ ως επένδυση είναι η πιο οικονομική αλλά και η πιο επικίνδυνη γι’ αυτή την περίοδο; Τι διαβάζουν οι Έλληνες και τι έχουν βαρεθεί να βλέπουν στα sites.
Αυτές και πολλές ακόμα αληθινές success stories στα Everyday Girls της Δευτέρας!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 20:30 @MTVGREECE
Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

 

Σχετικά άρθρα:

Ladies Run 2013: Ο πρώτος αγώνας δρόμου μόνο για γυναίκες επιστρέφει!

Μυρτώ Κάζη: Μία νεράιδα στα media

You may also like