Και η Emily Blunt ζητά το sequel του “The Devil Wears Prada”…

the-devil-wears-prada-the-devil-wears-prada-200552_1000_664Έχουν περάσει ήδη 8 χρόνια από τότε που βγήκε στους κινηματογράφους η μεταφορά του βιβλίου “The Devil Wears Prada” με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep ως Miranda Priestly και όλη την “ομάδα”. Η συνέχεια του βιβλίου με τίτλο “Revenge Wears Prada: The Devil Returns” δημοσιεύτηκε πέρσι, αλλά δεν είναι το ίδιο… γιατί εμείς θέλουμε να δούμε την ταινία!

Κι αν εξαρτώταν από την Emily Blunt, θα γυρίζονταν ακόμα περισσότερες! “Θα το έκανα, μόνο αν συμμετείχαν όλοι” δήλωσε η βρετανίδα ηθοποιός στο E! News. “Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα, αλλά πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί!”
Και δεν είναι η μόνη η οποία συμφωνεί στο να γυριστεί η συνέχεια της ταινίας και η Anne Hathaway έχει πει στο παρελθόν-σε εκπομπή σε βρετανικό κανάλι, ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί για το συγκεκριμένο project! “Δεν θα είχε πολλή πλάκα; Θα ήθελα πολύ να το κάνω, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει προγραμματίσει κάτι η εταιρεία παραγωγής”.

Μάλλον για να προχωρήσει το οτιδήποτε πρέπει να συμφωνήσει κι υπογράφει η Streep. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αρχίσει τη συλλογή υπογραφών για το sequel;

Πηγή: εδώ

You may also like