Και ο Κωνσταντίνος Τζούμας στο “60 Minutes Online” αύριο!

_D3_5506Τι σχέση έχει ένας λάτρης της dolce vita με την τεχνολογία; Τι γνώμη εχει για τα social media και πως βλέπει τον κόσμο σημερα μέσα απο τα vintage γυαλια του; Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, σε μια από τις εξαιρετικά σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλά στην εκπομπή 60 Minutes Online, και συγκεκριμένα στη Μυρτώ Κάζη και τη Μαίρη Ρετσίνα, αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά της καθημερινότητας αλλά και της ενδιαφέρουσας προσωπικότητας του.

Η φωνή που μας συντροφεύει τα πρωινάμας μέσα απο τον “Εν λευκώ” υποστηρίζει οτι: “Το ράδιο είναι μια μαγική εικόνα, χωρίς εικόνα” εξηγεί και συνεχίζει “μου κάνει πολύ καλό το ραδιόφωνο. Κάνω από το 2000 και πάντα αυτοσχεδιάζω. Αυτοσχεδιάζω με τη διάθεση της στιγμής. Δεν είμαι επικοινωνιολόγος, δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι ένας κανονικός άνθρωπος όπως όλοι, με καλειδοσκοπική ματιά. Από μικρός ημουν εξαιρετικά περίεργος και αυτό με κινουσε παντα να ψαχνω πραγματα. Αυτο με βοηθάει και στην εκπομπή”. Η σχέση του με την τεχνολογία είναι … complete unknown, όπως και ο τίτλος ενός από τα βιβλία του. “Η φίλη μου που είναι ζωγράφος και η διευθύντρια του Εν Λευκώ Κατερίνα Κατφετζή παρακολουθούν τα social media και αυτό μου αρκεί. Εγώ προσωπικά δεν ενδίδω. Δεν έχω καν κινητό”, λέει. “Πολλοί φίλοι μου με πιέζουν να αποκτήσω κινητό, γιατί όντως είναι θαυμάσιο να σε βρίσκουν σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεσαι, όμως ταυτόχρονα είναι και οδυνηρό”.

_D3_5519Πώς μπορει καποιος να κλείσει ραντεβού με τον Κωνσταντίνο τζουμα; “Καθημερινα δινω ραντεβου 10-12 στο ραδιόφωνο. Υπάρχει μεγαλύτερη συνέπεια από αυτό; Όποιος θέλει με βρίσκει εκεί”, λέει αφοπλιστικά και συνεχίζει “η ανθρώπινη επικοινωνία έχει χαθεί.

Η εγγύτητα που σε κάνει να αισθάνεσαι η οθόνη του υπολογιστή, ότι όλα δηλαδή είναι κοντά, είναι δωρο αδωρον.
Όσο για το δικό του αγαπημένο social media δεν είναι άλλο από τον… διακτινισμό! “Το να διακτινίζεσαι είναι μεγάλη υπόθεση!, εξηγεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Δείτε τον αύριο , στις 19:00 στην εκπομπή “60 Minutes Online” με τη Μαίρη Ρετσίνα, τη Μυρτώ Κάζη και τον Πάρη Λύκο.

You may also like