Καλοκαιρινά ρούχα που θα χρησιμοποιήσουμε και το φθινόπωρο!

Όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να μαζέψουμε τα καλοκαιρινά ρούχα, το λογικό είναι να τα μαζέψουμε όλα. Αλλά μάλλον όχι, ξέρετε πόσα καλοκαιρινά κομμάτια μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και τώρα το φθινόπωρο; Οι συνδυασμοί που μπορούμε να επιτύχουμε είναι μοναδικοί και ικανοί να δημιουργήσουν ένα διαχρονικό στυλ. Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις …

08124322_4394Το βαμβακερό T-SHIRT

Κλασσικό κομμάτι για το layering ντύσιμο, το πιο εύκολο ρούχο για να φοράμε το καλοκαίρι, αλλά με τη πτώση της θερμοκρασία δεν παύει να είναι αγαπημένος σύντροφος! Συχνά ξεχνάμε ότι έχουμε την δυνατότητα να το φορέσουμε όλες τις εποχές και όλες τις ώρες βάζοντας από πάνω μία ζακέτα, σακάκι ή ένα jean μπουφάν.

 

 

 

 

08124417_0517Το T – SHIRT φόρεμα

Εάν έχετε αγοράσει ένα φόρεμα t -shirt αυτό το καλοκαίρι και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε, κανένα πρόβλημα…. Μπορεί άνετα να σας βγάλει ασπροπρόσωπη για αρκετό καιρό ακόμα. Είναι η τέλεια “στολή” και για το φθινόπωρο με ένα καλσόν και τα αγαπημένα σας μποτίνια να το συνοδεύουν. Μπορείτε να το φορέσετε στο γραφείο ή για ένα ποτό μετά με ένα ζευγάρι γόβες και ένα blazer μαζί με τα αγαπημένα σας κοσμήματα.

 

08124442_4242Το ελαφρύ πουλόβερ

Σίγουρα έχετε στη ντουλάπα σας ένα ελαφρύ καλοκαιρινό πουλόβερ που ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσατε κάποια νύχτα του καλοκαιριού που μπορεί να είχε ψύχρα, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το φορέσετε και να το χαρείτε! Πάνω από το βαμβακερό T-shirt που αναφέραμε πιο πάνω, ή ακόμα και σκέτο, με jean  ή φούστα. Το ό, τι είναι ελαφρύ, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ζεστό και άνετο, αντιθέτως είναι ιδανικό για αυτή την εποχή!

 

 

 

 

08124546_9332Η maxi φούστα

Αν θέλετε να διατηρήσετε το ανεμοδαρμένο look του καλοκαιριού λίγο περισσότερο, μία maxi φούστα θα σας βοηθήσει. Φορέστε την τις πιο κρύες μέρες με ένα καλσόν και απολαύστε την. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι άπειροι και το στυλ που σας προσφέρει είναι σίγουρα πολύ μοντέρνο και άνετο!

 

 

 

 

08124643_6980Τα καλοκαιρινά φουλάρια

Είναι τέλεια για το φθινόπωρο ! Αν και το καλοκαίρι δεν τα συνηθίζουμε, την περίοδο αυτή κυκλοφορούν σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υφών, που τα καθίστα ιδανικά για να φορεθούν τώρα. Επίσης είναι τόσο όμορφα που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και να χρησιμοποιούνται ακόμα και σαν εσάρπες, αν χρειαστεί.

 

 

 

 

 

 

10205437_5898Το σορτς

Το ψηλόμεσο σορτς δεν είναι για όλους, αλλά είναι σίγουρα μια καυτή τάση της μόδας, που συνεχίζεται και το φθινόπωρο! Μπορούν να φορεθούν με ένα  μαύρο opaque καλσόν , σε συνδυασμό με ψηλές μπότες ή μαύρες μπαλαρίνες. Επίσης με το καλσόν δεν θα κρυώσετε στις ψυχρές ημέρες, και δίνετε και μια ενδιαφέρουσα διάσταση σε αυτό το στυλ!

 

 

 

 

1559d768d6a74814a33571f606b6cc06Οι πολύχρωμες τσάντες

Μπορεί ο καιρός να άρχισε να σκοτεινιάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το χρώμα της τσάντας θα πρέπει να είναι μαύρο. Για την ακρίβεια το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε χρώμα στις μέρες μας και να φοράμε φωτεινές και χαρούμενες τσάντες που θα μας φτιάχνουν τη διάθεση ανά πάσα στιγμή!

You may also like