Καφές, μουσική, μαγιό και η Sarah Jessica Parker @MTV Everyday Girls

 

EDG4Μεγάλη Δευτέρα και τα κορίτσια έχουν να μας παρουσιάσουν δύο ακόμα ήρωες της πόλης. Η Μυρτώ πηγαίνει στο Χαλάνδρι για να συναντήσει τον Σεμπάστιαν, ο “Seb” είναι διάσημος baristas και από το μαγαζί όπου εργάζεται περνούν κάθε μέρα εκατοντάδες άτομα για τον πρωινό, τον μεσημεριανό ή τον απογευματινό τους καφέ. Ο 23χρονος ήρωας της καθημερινότητάς μας, εξηγεί τη σημασία του να είναι κανείς χαμογελαστός σε μια τόσο καθημερινή του συνήθεια, μοιράζεται μαζί μας τους προβληματισμούς του και εξηγεί το λόγο που οι πελάτες όταν μπαίνουν για να πάρουν τον καφέ τους, χαλαρώνουν για λίγα λεπτά και αναζητούν να μιλήσουν μαζί του για να του εξομολογηθούν όλα όσα τους προβληματίζουν.  Ο Σεμπάστιαν δίνει τα δικά του tips & tricks για τον καφέ, μας εξηγεί βήμα βήμα πώς θα κάνουμε σχέδια στο αφρόγαλα που αποτελούν το νέο trend, και εκμυστηρεύεται πως τα κορίτσια έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο όταν παραγγέλνουν καφέ!

EDG1Η Μαριάνθη συναντά τον OGE, καλλιτέχνη που με τις μουσικές του, κατακτά την κορυφή των charts και μαζί αφήνουν τα chart για να κάνουν kart! O Oge που μεγάλωσε στην Καλαμάτα, όλη του τη ζωή ασχολείται με τη μουσική. Από τα 6 του γράφτηκε σε Ωδείο, στα 12 του μπήκε πρώτος στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και σήμερα στα 23 παίζει πιάνο, σαντούρι, ταμπουρά, λαούτο και κρουστά! Το 2011 κυκλοφόρησε το single “Μόνο Μπροστά” με την Demy  και φέτος φέρνει το καλοκαίρι στα ραδιόφωνά μας με το “Χαμογέλα” όπου συνεργάζεται με την Αντιγόνη Ψυχράμη. OGE και Μαριάνθη, πατάνε γκάζι στα καρτ και μιλούν για μουσική, γυναίκες και βέβαια… επικίνδυνα σπορ! Να σημειώσουμε πως η Μαριάνθη δεν έχει ξαναοδηγήσει ποτέ και έτσι ο OGE της μαθαίνει! Το αποτέλεσμα είναι απλά κωμικό!

 

calzedonia_sarahΑκόμα, η Μυρτώ ταξιδεύει ως το Ρίμινι της Ιταλίας για να παρακολουθήσει από κοντά το Summer show της Calzedonia. Εκεί ήταν και η Sarah Jessica Parker και φυσικά η Μυρτώ την συνάντησε και μεταφέρει τις εντυπώσεις της…… Όλες οι λεπτομέρειες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο με την παραμονή της διάσημης ηθοποιού στο Ρίμινι της Ιταλίας θα προβληθούν αποκλειστικά στα MTV «Everyday Girls»!

 

MTV Everyday  Girls: 

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου στις  20:30

Μ. Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like