ΚΕΕΝ organic: Ελληνικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι

Στο τελευταίο The PopUp Project που διοργάνωσαν οι φίλες Ιλεάνα Ισμυρίδη και Φαίη Μπέη στο Μουσείο Γουλανδρή είχαμε την ευκαιρία με τον γιο μου να γνωρίσουμε αρκετές ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ένδυσης, του κοσμήματος και του design γενικότερα. Όμως μία τράβηξε την προσοχή του Παύλου… η ΚΕΕΝ organic! Και ξέρετε γιατί; επειδή ενθουσιάστηκε με τα υπέροχα σχέδια που έχει και επιπλέον γιατί συνεργάζεται με την WWF Hellas. Δεν είναι λίγο αυτό!

Κι αν δεν γνωρίζετε ήδη την ΚΕΕΝ Organic, ήρθε η ώρα να την ανακαλύψετε: Πρόκειται για μία ταχύτατα ανερχόμενη ελληνική εταιρία ρούχων  που δεν γνωρίζει σύνορα. Σχεδιάζει, παράγει και διανέμει τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά ρούχα για παιδιά, φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι, που είναι η πιο ασφαλής επιλογή τόσο για το δέρμα μας όσο και για το περιβάλλον.

Ρούχα εξαιρετικά απαλά στο άγγιγμα, με έξυπνα γραφικά και μηνύματα, minimal σχέδια, υψηλή αντοχή και κυρίως χωρίς χημική επεξεργασία ή προσθήκη χημικών στοιχείων που βλάπτουν τον άνθρωπο και επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Το οργανικό βαμβάκι, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ολόκληρη τη σειρά των ρούχων KEEN, δεν έχει επάνω του κανένα επικίνδυνο χημικό. Το οποίο τι σημαίνει; Ότι όταν ο Παύλος φοράει τα συγκεκριμένα ρούχα, αισθάνομαι κι εγώ πιο ασφαλής γιατί το παιδί φοράει ρούχα φτιαγμένα από το πιο απαλό και καθαρό βαμβάκι στον κόσμο.

Στην κολεξιόν Winter 17/18 μπορούμε να βρούμε  το αγαπημένο hoodie της σεζόν «Live&Learn”, μοντέρνα φορέματα από φούτερ αλλά και leggings, φόρμες καιt-shirts,για παιδιά μέχρι 12 ετών. Κι ακόμη, οπωσδήποτε θα φορέσουμε  την σειρά WWF, με το license της WWF Ελλάς, μία ξεχωριστή σειρά με μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και τα αγαπημένα ζωάκια της WWF, για παιδιά αλλά και για ενήλικες, καρπό της αποκλειστικής συνεργασίας της KEEN με τον μεγάλο διεθνή οργανισμό για την προστασία των άγριων ζώων.

Η εταιρεία KEEN ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 και ήδη γνωρίζει μεγάλη απήχηση στη διεθνή αγορά,  λόγω της μοναδικότητας των προϊόντων της. Ρούχα του brand έχουν τοποθετηθεί σε δύο Department Stores στο Dubai, καθώς και σε παιδικά καταστήματα στην Μεγάλη Βρετανία, στη Γερμανία, στην Αυστρία και στην Αμερική.

Ακολουθείστε την ΚΕΕΝ Organic στο www.keenorganic.com /  στο facebook https://www.facebook.com/KEEN.Organic και στο Instagram @keen_organic

 

You may also like