Κερδίστε πόντους HHonors στο Βυζαντινό και στο Hiltonia Spa!

Αν έχετε μείνει σε κάποιο από τα 3.900 ξενοδοχεία της αλυσίδας Hilton ανά τον κόσμο, τότε πιθανότατα να είστε μέλος του προγράμματος επιβράβευσης HHonors, που σας προσφέρει επιπλέον παροχές κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Τώρα, στο Hilton Αθηνών δεν είναι απαραίτητο να διανυκτερεύσετε για να κερδίσετε πόντους. Αρκεί μια επίσκεψή σας στο εστιατόριο Βυζαντινό ή στο Hiltonia Spa!

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε (Blue, Silver, Gold και Diamond) ως κάτοχος της κάρτας HHonors θα έχετε την ευκαιρία να εξαργυρώνετε πόντους κατά τη διαμονή σας κερδίζοντας μοναδικά προνόμια, από προτεραιότητα στο check-in και δωρεάν αναβάθμιση δωματίου, μέχρι δωρεάν πρόσβαση στο spa, δωρεάν διανυκτερεύσεις κ.α. Μάλιστα, πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχειακής αλυσίδας, που σας δίνει τη δυνατότητα ν’ ανταλλάξετε τους πόντους σας με μίλια σε πάνω από 30 συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.

Τώρα, μπορείτε ν’ απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας στο Βυζαντινό και να κερδίσετε 500 πόντους για κάθε €20 και €1000 πόντους για κάθε €40 που θα ξοδέψετε. Απολαύστε το πιο πλούσιο μπουφέ της πόλης με απίθανες γεύσεις από τη Μεσογειακή κουζίνα ή δοκιμάστε ένα από τα περίφημα Hilton Classics σ’ ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της ημέρας: σαλάτα του Καίσαρα, club sandwich και hamburger. Όσο για το Hiltonia Spa, σας προσφέρει 2.500 πόντους για κάθε θεραπεία αξίας €100 και άνω. Ευκαιρία να δοκιμάσετε το καινούριο spa menu που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Symmetria και τη Cinq Mondes!

Όσους περισσότερους πόντους μαζεύετε, τόσα περισσότερα προνόμια θα έχετε στην επόμενη διαμονή σας σ’ ένα από τα ξενοδοχεία της Hilton. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr . Για να μάθετε πώς θα γίνετε μέλη του προγράμματος επιβράβευσης HHonors, επισκεφθείτε το www.joinhhonors.com

You may also like