Κεφάλαιο γάμος: Επιλογή maquillage, από την Κατερίνα Σαρμονικά

ee483cfdc658371043599a8fdf486e23Αν σύντομα σκοπεύετε να παντρευτείτε και είστε στη φάση δοκιμών, σε συνεργασία με την μακιγιέζ σας, για το νυφικό σας μακιγιάζ θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τα εξής:

1. Να είναι όσο το δυνατόν διαχρονικό και όχι απόλυτα επηρεασμένο από τις επιταγές της μόδας, διότι οι φωτογραφίες και το video θα μείνει μια ζωή να σας το θυμίζουν. Αυτο συνεπάγεται φυσικές, ζεστές (καφέ, τερακότα, πορτοκαλί) και όχι έντονες πολύχρωμες αποχρώσεις (γαλάζια, πράσινο, ροζ) πάντα προσαρμοσμένα σε κάθε πρόσωπο.

2. Οι έντονες φωτοσκιάσεις- κοψίματα ενδέχεται να δείξουν σκληρό και ψεύτικο το αποτέλεσμα οπότε επιλέξτε λιγότερο contrast, πιο απαλό φυσικό contouring.

3. Τα πολλά glitter, στρας, λάμψεις σε συνδυασμό με τα φλας και τα φώτα των φωτογράφων, αλλά και της αυξημένης θερμοκρασίας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, θα αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά και τελικά θα φαίνεστε κουρασμένες ( ή/και λίγο… “δεύτερες”). Προτιμήστε προϊόντα με πιο λεπτοκομμένα pigments ( μικρότερα σε μέγεθος glitter) και περιορίσετε στο που θα βάλετε. Π.χ. μόνο μάτια και το υπόλοιπο πρόσωπο ματ, ή ελαφρώς σατινέ σκιές και λίγη λάμψη στα ζυγωματικά.

4. Αν ωστόσο θέλετε να δώσετε έναν πιο μοντέρνο, εντυπωσιακό και ιδιαίτερο χαρακτήρα στο μακιγιάζ σας μπορείτε να τολμήσατε με ένα έντονο κραγιόν σε φούξια, κοράλι ή κόκκινο χρώμα αφήνοντας πιο διακριτικό το υπόλοιπο πρόσωπο.

5. Για πιο safe επιλογές θέλοντας να δώσετε χαρακτήρα στην όλη σας εμφάνιση, αναλόγως το στυλ, την δεκαετία που τυχόν παραπέμπει το νυφικό σας,ακολουθήστε συμβαδίζοντας και το μακιγιάζ όπως και τα μαλλιά.

b12ab982f5d8bff43be50891489aaa386. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε και αν θέλετε και εσείς εντυπωσιακά, μεγάλα με έντονο βλέμα μάτια,μην διστάσετε να βάλετε πρόσθετες βλεφαρίδες είτε μονοκόμματες, είτε τουφίτσες για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

7. Τέλος επιλέξτε.. Θέλετε να είστε ο εαυτός σας, σε πιο φροντισμένη, όμορφη έκδοση ή καποια άλλη που πήρε την θέση σας εκείνη την μέρα; Γιατί υπάρχει και το “μεταμορφωτικό”μακιγιάζ που είναι πολύ ωραίο μεν, αλλά οχι βασισμένο πάνω στο δικό σας στυλ, χαρακτήρα και lifestyle. Η επιλογή είναι δική σας!

Για περισσότερες πληροφορίες για την Κατερίνα Σαρμονικά μπορείτε να  διαβάσετε εδώ και να κάνετε Like στην σελίδα της στο facebook

Σχετικά άρθρα:

Πώς να έχετε το καλύτερο Νυφικό Maquillage (part1), Κατερίνα Σαρμονικά

Bachelor party γένους θηλυκού!‏, από την Κατερίνα Σαρμονικά

You may also like