Κι άλλα νέα από το DiCaprio – Scorsese Universe!

Οι δυο τους θα συνεργαστούν για τη βιογραφική ταινία του Theodore Roosevelt.

Όποιος έρθει και σας πει πως οι συνεργασίες του Leonardo DiCaprio με τον Martin Scorsese δεν είναι και κάτι τρομερό, σίγουρα θα σας λέει ψέματα! Και δεν είναι σωστό, δεν είναι πρέπον να λέμε ψέματα! Δε χρειάζεται να θυμίσω ταινίες όπως τις “Συμμορίες της Νέας Υόρκης”, τον “Πληροφοριοδότη ή το “Λύκο της Wall Street, χρειάζεται; Και μπορεί ο διακεκριμένος σκηνοθέτης να μην ενσωμάτωσε τον DiCaprio στον “Ιρλανδό” του όπου ένας εκτελεστής της μαφίας αναλογίζεται την ανάμειξή του στη δολοφονία του Jimmy Hoffa, αλλά οι δυο τους είναι πια αχώριστοι!

Γι’ αυτό και δύο μήνες μετά την ενημέρωση από τη Νατάσσα (Σχοινά)  πως θα μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το “Killers Of The Flower Moon”, μία νέα ανακοίνωση μας λέει πως το κινηματογραφικό δίδυμο θα αφιερωθεί σε μία βιογραφική ταινία του πάλαι ποτέ προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Theodore Roosevelt.

Ο Leonardo DiCaprio είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να υποδυθεί την πολιτική φιγούρα, με τα σχέδια αυτά να αναβάλλονται κάθε φορά. Τώρα, όμως ο σεναριογράφος Scott Bloom ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του προκειμένου ο Scorsese να μας μεταφέρει τη σκηνοθετική του σκοπιά κι η Paramount βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής του DiCaprio, την Appian Way.

Η ζωή του 26ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών είναι όσο αξιοπρόσεκτη χρειάζεται για να τη μάθει το σινεφίλ κοινό, καθώς χαρακτηρίζεται από μία ουκ ευκαταφρόνητη πολιτική σταδιοδρομία. Από κυβερνήτης της Νέας Υόρκης το 1899 έγινε Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δύο χρόνια μετά υπό την Προεδρία του William McKinley. Μετά τη δολοφονία του McKinley το Σεπτέμβρη του 1901 βρέθηκε στον προεδρικό θώκο, ενώ το 1904 επανεκλέχθηκε (για πολλούς) πανηγυρικά. Ο Roosevelt έμεινε στην ιστορία τόσο για τις στρατιωτικές του ικανότητες (οι οποίες αναδείχθηκαν ιδιαίτερα στον Ισπανοαμερικανικό πόλεμο του 1898), αλλά και για τον αγώνα του για την προστασία του περιβάλλοντος και την συντήρηση εθνικών πάρκων και μνημείων. (Δεδομένων των δράσεων του DiCaprio σε περιβαλλοντικά ζητήματα, να είναι άραγε ένας από τους λόγους που ήθελε να ενσαρκώσει τον Roosevelt;)

Για την ώρα ο Leonardo DiCaprio περιμένει να ξεκινήσει η παραγωγή του “Killers Of The Flower Moon” και του αστυνομικού δράματος “The Black Hand”. Όσο για τον Martin Scorsese; Περιμένουμε πώς και πώς τη 12η του Οκτώβρη και την πρεμιέρα του “Χιονανθρώπου” του, όπου ο Scorsese αναλαμβάνει χρέη παραγωγού μαζί με το συγγραφέα του ομότιτλου καθηλωτικού μυθιστορήματος, Jo Nesbø!

You may also like