Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται…

kouaker 1Πέρασε κιόλας η επίσημη πρώτη μέρα της άνοιξης και όλοι σκεφτόμαστε, τι άλλο, ότι πλησιάζει το καλοκαίρι…με μικρές συμβουλές για να έχετε την τέλεια σιλουέτα μέσα στα υπέροχα ανοιξιάτικα ρούχα σας.

Πολύ σύντομα έρχεται και η σειρά του καλοκαιριού, και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αν θέλεις φέτος να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα στην παραλία και όχι μόνο, να μερικές ιδέες για να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που πάντα ονειρευόσασταν.

Θυμηθείτε ότι το πρωινό είναι από τα γεύματα που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε, γι’ αυτό δώστε του τη δέουσα σημασία.
Δοκιμάστε να τρώτε κάθε πρωί ένα μπολ γιαούρτι, μούσλι, ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας (αμύγδαλα, καρύδια) και φρέσκα φρούτα εποχής. Εναλλακτικά, γιαούρτι ή γάλα με 0% λιπαρά, λιναρόσπορο, κουάκερ, φρέσκα φρούτα και κανέλα. Τα γεύματα αυτά θα σας χαρίσουν την ενέργεια που χρειάζεστε χωρίς περιττές θερμίδες και λίπη.

Σε λίγες μόνο βδομάδες και με λίγες μόνο ώρες γυμναστικής τη βδομάδα θα δείτε το σώμα σας και την ευεξία σας να αλλάζουν. Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Μινεσότα απέδειξαν ότι όσοι τρώνε πρωινό έχουν 42% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Εσείς; Θα πάρετε πρωινό;

You may also like