Κοιλιακοί à la πλάγια!, από τον Μάνο Βροντζάκη

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου!
Νομίζω ήρθε το καλοκαιράκι σιγά σιγά , τα κοντομάνικα επανήλθαν και τα σώματα πρέπει να ετοιμαστούν για παραλίες και ιδιαίτερα οι κοιλιακοί μας. Γι αυτό και εγώ σήμερα τι σας έχω;! ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ! και τι κοιλιακούς;! ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ. Ω ναι!
Ξέρω ότι πολλοί αποφεύγετε τους πλάγιους κοιλιακούς γιατί δεν είναι στο κέντρο της κοιλιακής χώρας, δεν φτιάχνονται και τόσο εύκολα και γενικότερα δίνετε βάση όλοι στους μπροστά-πάνω κοιλιακούς.
Έχω να σας πω όμως πως οι πλάγιοι κοιλιακοί για μια γυναίκα είναι πιο σέξι ακόμα και από ένα καυτό μίνι φόρεμα, ενώ για τους άνδρες προδίδει την καλή δουλειά που ρίχνει στη γυμναστική του και επίσης σέξι κομμάτι ενός άνδρα. Γι αυτό λοιπόν πάρτε στρώμα, ξαπλώστε και ακολουθήστε με…

ΑΣΚΗΣΗ 1η
Σε πλάγια θέση, στηριζόμαστε στον αγκώνα μας και στα πόδια μας ενώ έχουμε στον αέρα τη λεκάνη μας και γέρνουμε ελαφρώς προς τα μπροστά. 3σετ απο 20″-30″ σε κάθε πλευρά.

ΑΣΚΗΣΗ 2η
Ξαπλώνουμε ανάσκελα και σταυροπόδι. Χέρια πίσω από το κεφάλι, και ανεβαίνουμε στρίβοντας τον αγκώνα μας προς το γόνατο που είναι ψηλά. Αλλά και αντιστρόφως. 3×15 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά- εναλλάξ.
μαιος2
ΑΣΚΗΣΗ 3η
Έχοντας ίσιο και ψηλό κορμό και τεντωμένα πόδια στο έδαφος, τεντώστε τα χέρια σας μπροστά, και πραγματοποιείτε στροφές δεξιά-αριστερά ακουμπώντας τα χέρια κάτω κάθε φορά που στρίβετε. Tip: έχετε συνεχώς την κοιλιά σας σφιχτή.
3 σετ από 20-30 επαναλήψεις

μαιος1

3 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ . Ακολουθήστε το 3 φορές την εβδομάδα μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμά σας.

Καλή επιτυχία!!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να μου στείλετε mail [email protected]
+ follow Instagram & Twitter: manosvrontzakis

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

Σχετικά άρθρα:

Είναι η γυμναστική υποκατάστατο του sex;, από το Μάνο Βροντζάκη
15′ πρωινής γυμναστικής αρκούν για να ξυπνήσετε, από τον Μάνο Βροντζάκη
Υγιεινά σνακ πριν & μετά τη γυμναστική, από τον Μάνο Βροντζάκη
Ασκησιολόγιο express σε pocket size!!!, από τον Μάνο Βροντζάκη

You may also like