ΚΟΡΡΕΣ: Ανάγκη για αντιηλιακή προστασία

ΓΙΑΟΥΡΤΙ_..Η νέα αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 με βιολογικό βρώσιμο Γιαούρτι, ελληνικής προέλευσης, διαφοροποιείται λόγω της πολύ λεπτόρρευστης, μη-λιπαρής υφής της, ενώ είναι ιδανική για χρήση στην πόλη και στην παραλία. Απορροφάται εύκολα, δίνοντας ματ αποτέλεσμα, ώστε ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του ευαίσθητου, αλλά και του λιπαρού / μικτού δέρματος. Προσφέρει φωτοσταθερή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία [UVA-UVB], με μοναδικές καταπραϋντικές ιδιότητες.

Η ενσωμάτωση του πραγματικού γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα, η οποία επιτεύχθηκε σε συνέχεια τριετούς έρευνας, έχει καταγραφεί ως παγκόσμια καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ. Η χρήση της α’ ύλης σε αυτή τη μορφή υπήρξε μία συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μεταφερθούν όλες οι ιδιότητες και η απαλή υφή της στο τελικό προϊόν.
Το βιολογικό βρώσιμο Γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Η επιστημονική εξέλιξη της παραδοσιακής συνταγής για τα εγκαύματα από τον ήλιο εφαρμόστηκε πρώτη φορά στο Yoghurt Cooling Gel το 2003 -το πρώτο καλλυντικό παγκοσμίως με πραγματικό βρώσιμο γιαούρτι.

Η δράση της κρέμας…

*ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Ως φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

*ΑΓΓΟΥΡΙ / ALOE VERA Το εκχύλισμα από Αγγούρι και η Aloe Vera καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος, χωρίς να αφήνουν σημάδια λιπαρότητας.

*ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5 Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και μαλακτική δράση.

*ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε Διαθέτει αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

*ΦΩΤΟΣΤΑΘΕΡΗ UVA & UVB ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ / ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ & ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

*ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝH / ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΟΣ / ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

Μετά από 4 εβδομάδες εφαρμογής, το 100% των γυναικών που τη δοκίμασε, παρατήρησε:

* βελτίωση του επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος

* μείωση του σμήγματος / λιπαρότητας

* ενώ το 90% παρατήρησε πιο υγιές δέρμα

You may also like