ΚΟΡΡΕΣ Sensitive: Η νέα σειρά περιποίησης για ευαίσθητες επιδερμίδες

Μια νέα κατηγορία για τις ιδιαίτερες και αυξημένες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος παρουσιάζει η ΚΟΡΡΕΣ, συνδυάζοντας τη γνώση του Φαρμακείου με κλινικές μελέτες σε φυσικά δραστικά. Η νέα, φυσική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος απευθύνεται στο ευαίσθητο/ δυσανεκτικό και στο ευαίσθητο/ λιπαρό δέρμα.

Με την επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση εξειδικευμένων φυσικών δραστικών συστατικών “απαντά” σε συμπτώματα, όπως ξηρότητα, αφυδάτωση, αίσθηση “τραβήγματος”, ερεθισμοί, κνησμός για το ευαίσθητο/ δυσανεκτικό δέρμα ή τάση για ατέλειες, αυξημένη έκκριση σμήγματος, έντονη γυαλάδα, διεσταλμένοι πόροι, μη-λεία όψη για το ευαίσθητο/ λιπαρό δέρμα. Το υψηλό ποσοστό φυσικού περιεχομένου, η μοναδική συνέργεια των επιλεγμένων δραστικών, η απουσία ερεθιστικών παραγόντων -όπως σαπούνι, SLES, χρωστικές- και η αποδεδειγμένη δράση βάσει κλινικών μελετών εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της νέας εξειδικευμένης σειράς περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα.

Η σειρά περιέχει:

ΤΣΑΙ+ΤΟΥ+..11.ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ & ΒΕΤΑΪΝΗ ΑΠΑΛΟ ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ [ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ]
Ιδανικό για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα, προσφέρει ήπιο καθαρισμό που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και ανακουφίζει από ερεθισμούς.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ & ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ Αντιοξειδωτικά συστατικά του βιοενεργού συμπλέγματος από Τσάι του Βουνού και Πράσινο Τσάι αναστέλλουν τη δημιουργία ερεθισμών που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες, προστατεύοντας την επιδερμίδα.

ΒΕΤΑΪΝΗ Η καταπραϋντική Βεταϊνη ανακουφίζει από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, διατηρώντας σταθερή την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟΙ & ΑΝΤΙΦΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Η Πανθενόλη, η Αλλαντοϊνη και η Αλόη αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αποτρέποντας την αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα.

ΤΣΑΙ+ΤΟΥ+..2.ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ & ΒΕΤΑΪΝΗ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ
Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και μείωση των ερεθισμών. Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΒΕΤΑΪΝΗ Η καταπραϋντική Βεταϊνη ανακουφίζει από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, διατηρώντας σταθερή την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας.

ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Το εκχύλισμα από Τσάι του Βουνού σε συνδυασμό με μαλακτικούς παράγοντες από Γλυκόριζα και έλαια από Αμύγδαλο και Βερύκοκο ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό, απαλλαγμένο από την αίσθηση “τραβήγματος” και την έντονη ξηρότητα.

BABASSU & KARITE Τα θρεπτικά βούτυρα Babassu & Karitè, πλούσια σε λιπαρά οξέα, σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, ενισχύοντας την άμυνα της επιδερμίδας σε εξωτερικούς παράγοντες [κρύο, αέρας, ήλιος].

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΡΩΜΗΣ Τα αντιφλογιστικά ενεργά συστατικά από εκχύλισμα Βρώμης μειώνουν τους ερεθισμούς και ανακουφίζουν από κνησμό και ερυθρότητα.

ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ..3.ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ & ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ [ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ]

Ιδανικό για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο και σώμα, προσφέρει βαθύ καθαρισμό που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ Το απολεπιστικό Σαλικυλικό οξύ σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από Πορτοκάλι και Λεμόνι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, καθαρίζοντας τους πόρους σε βάθος.

ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Το ήπια αντισηπτικό Φασκόμηλο περιορίζει τις ατέλειες του δέρματος.

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ Οι στυπτικές ταννίνες από Αμαμελίδα συσφίγγουν τους πόρους, μειώνοντας την έκκριση σμήγματος και τη γυαλάδα.

ΑΛΟΗ Η καταπραϋντική Αλόη ενυδατώνει την επιδερμίδα και ανακουφίζει από τους ερεθισμούς.

You may also like