Κρέμες για την “after sun” περιποίηση

Apivita Suncare δροσερή κρέμα-gel για μετά τον ήλιο (150 ml),με σύκο και αλόη.

Ενυδατώνει και δροσίζει. Η πλούσια σύνθεσή της σε σύκο, βιολογικό εκχύλισμα αλόης, φραγκόσυκο και βιολογικό λάδι αμυγδάλου, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και καταπραϋνει τους ερεθισμούς που συνήθως δημιουργούνται μετά από την έκθεση στον ήλιο.

Χάρη στην αντιοξειδωτική δράση του εκχυλίσματος φύλλων ελιάς βιολογικής καλλιέργειας και της πρόπολης προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση.

Η μορφή κρέμας – gel δροσίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Ποσότητα: 150 ml

 

 

 

Γαλάκτωμα-gel  korres με γιαούρτι για το πρόσωπο και το σώμα που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση ψύχους, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Το γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας καταπραΰνοντας άμμεσα το ερύθημα (κοκκινίλα) και την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα epilobium anguistifolium και μάραθου εμφανίζουν εξαιρετική αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει ξανά την ενυδάτωση, τη φρεσκάδα του και τη λάμψη του μετά την έκθεση στον ήλιο.
Χρήση: Απλώστε στο πρόσωπο και το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε 2-3 φορές σε ερεθισμένη επιδερμίδα. Περιέχει: Γιαούρτι, εκχύλισμα Epilobium anguistifolium, Μάραθου, κ.α.
Χρήσιμες Συμβουλές: Μπορεί το καλοκαίρι να αντικαταστήσει εύκολα μία κρέμα ενυδατκή. Ιδανική χρήση σε άνδρες, μετά το ξύρισμα για τυχόν ερεθισμούς, κοκκινίλες, φλόγωση. Πολύ καλή χρήση έχει μετά από αποτρίχωση, άμμεση καταπραϋντική δράση. Το Γαλάκτωμα-gel έχει τέλεια αποτελέσματα, όταν πρίν τη χρήση είναι ήδη κρύο.
Πάντα η συντήρησή του να είναι στο ψυγείο.

You may also like