Κρίση vs Sex , από την Ελένη Καρποντίνη

article-0-0CAF8F6100000578-555_468x313Σύμφωνα με ιδιωτικές συζητήσεις που αφορούν προσωπικές στιγμές, η νέα μάστιγα της εποχής μας είναι “δεν κάνω σεξ λόγω κρίσης”.
Βάσει στατιστικών δεδομένων που δεν έχουν βγει ακόμα στη δημοσιότητα και δεν έχουν προς το παρόν βαφτιστεί ως “επίσημη καταγραφή” των τελευταίων τεσσάρων ετών, η libido των Greek Lovers δυστυχώς… έπεσε.

Αποκλείεται να μην έχετε παρατηρήσει γυναίκες που βρίσκονται σε κατάσταση εν εξάλλω. Είναι όλες με το παράπονο, μες τη μουρμούρα και περνούν άπειρες ώρες στο τηλέφωνο ή πάνε για καφέ με την κολλητή και τους λένε τον πόνο τους. Ούτε οι ίδιες δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το “κακό που τους έχει βρει” και ο άντρας τους δεν τους “κάθεται” γιατί έχει θέματα με τη δουλειά, τα λεφτά και που χρωστάνε αριστερά και δεξιά. Κι ενώ εκείνες περιμένουν να ξεσπαθώσει το αρσενικό του σπιτιού πάνω τους,για να ξεχαστεί έστω και λίγο από τα βάσανα της ημέρας, εκείνος πέφτει και κοιμάται με μουσική υπόκρουση το γουρουνίσιο ροχαλητό του.

Οι τεχνικές με τα σέξι εσώρουχα, στριπτίζ, “σου την πέφτω εξ απήνης” δεν έχουν αποτέλεσμα. Η μόνη λύση είναι “λιγουρεύομαι ότι κυκλοφορεί και φαντασιώνομαι” . Μην τυχόν περάσει ντελιβεράς με παπάκι δίπλα από το αυτοκίνητο που οδηγεί (και σκέφτεται) η γυναίκα- σύντροφος- σύζυγος- θύμα, τον έχει κόψει στα γρήγορα από πάνω μέχρι κάτω και βρίσκει λόγο να της αρέσει, γιατί μαρσάρει με νεύρο το μηχανάκι.

Ο μανάβης της γειτονιάς γίνεται “ο μανάβης τους” και τον επισκέπτονται συχνά- πυκνά για να αγοράσουν τρία κιλά ρώγες σταφύλι και ότι άλλο φρούτο εποχής υπάρχει αρκεί να είναι ώριμο για φάγωμα.
Η απόλυτη ηδονή είναι όταν πάνε στον χασάπη. Στον butcher της γειτονιάς τους. Και τι δεν αγοράζουν για να βλέπουν τον χασάπη με τον μπαλτά να τους κόβει την σπαλομπριζόλα, τα φιλετάκια νουά και να τους κάνει δώρο τα αμελέτητα, γιατί όπως τους λέει και ο ίδιος “είναι ο πιο νόστιμος μεζές”.

Επειδή δεν πρέπει να λείπει η βιταμίνη Ω3 από τον οργανισμό μας και τα ματάκια μας πρέπει να βλέπουν καλά, η ανικανοποίητη Ελληνίδα νοικοκυρά πρέπει να επισκεφτεί και τον ψαρά της. Εκεί η παραγγελία είναι μία… “Βάλε μου ό,τι έπιασες σήμερα στα δίχτυα σου, ψαρά μου …!”
desperate housewivesΞαφνικά οι ανάγκες του σπιτιού γίνονται πολλές. Τη μία χαλάει το καζανάκι και συνέχεια τρέχει, την άλλη ο γενικός του σπιτιού συνέχεια πέφτει. Τότε αρχίζουν τα μαστόρια να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι. Κι όσο προσπαθούν να φτιάξουν τη ζημιά και βγαίνουν βρώμικες κουβέντες από το στόμα του υδραυλικού και του ηλεκτρολόγου, τόσο εκείνες δαγκώνονται σαν να σπάνε τα νερά της βάνας και σαν τους αλλάζουν τα φώτα όλου του σπιτιού.

Με εκείνα και με τα άλλα οι σύζυγοι – σύντροφοι χώνουν τα λιγοστά χρήματα στις γυναίκες τους για να μην υπάρχουν ελλείψεις στο σπίτι κι εκείνες τα ξοδεύουν για να ικανοποιήσουν τις “ορέξεις” τους έστω και με την φαντασία τους.
Ηθικό δίδαγμα από όλη αυτή τη μάστιγα που πλήττει τη χώρα μας??? “Μαζί τα φάγαμε…”!!

You may also like