Κρατήστε θέσεις…. στη Θεσσαλονίκη! Vol.1

Vol.1 - bannerΣτη Θεσσαλονίκη, εκτός από πληθώρα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, υπάρχουν κι εργαστήρια απασχόλησης, στα οποία όλοι μπορούν να ανακαλύψουν ή και να εμπλουτίσουν τη δημιουργικότητά τους. Γι’ αυτό κι εμείς στο The K-Magazine, με τη βοήθεια των Πυγολαμπίδων στο Κλουβί αποφασίσαμε να σας τα παρουσιάζουμε λίγα λίγα ώστε μετά εσείς να αποφασίσετε πώς θα περάσετε δημιουργικά το χρόνο σας με τα παιδιά!

Στο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης «ΑΛΟΓΟ» μικροί και μεγάλοι μπορούν να δημιουργήσουν ζωγραφίζοντας, φτιάχνοντας χειροτεχνίες ή κάνοντας ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Μάλιστα στις 15 Νοεμβρίου ξεκίνησαν εγγραφές για μαθήματα πλεξίματος και βιτρό! Εσείς απλά επικοινωνήστε με το Εργαστήριο (Κίμωνος Βόγα 52, 2313-042822 & 6937-753652), ενώ μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για κάθε τμήμα μέσω της σελίδας του «ΑΛΟΓΟΥ» στο Facebook . Δηλώστε συμμετοχή κι έπειτα… βάλτε τη φαντασία σας μπροστά!
Παρακάτω σας παραθέτω και το πρόγραμμα για κάθε ηλικιακή ομάδα.
ΑΛΟΓΟ+-+Π..

Ο+Βάτραχο..Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, 2310-260085) θα παρουσιαστεί το παραμύθι «Ο Βάτραχος και το Φιλί» της Εύης Γεροκώστα με εμψυχώτρια τη Ρένα Αθανασοπούλου. Ο Βάτραχος κι η Βατραχίνα αναζητούν ένα φιλί, μια που αυτό θα τους επαναφέρει στον πραγματικό τους εαυτό. Μέσα απότ ις περιπέτειές του θα δεθούν ακόμη περισσότερο. Θα τα καταφέρουν; Αν το παιδάκι σας είναι ηλικίας μεταξύ τεσσάρων κι επτά ετών, τότε κάντε κράτηση και στις 12:30 το μεσημέρι, μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, το γνωστό παραμύθι θα πάρει ζωή και τα παιδιά θα μάθουν τη σημασία της αγάπης!

You may also like