Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Ιανουάριος, Vol.2

Αν είναι κάτι που αξίζει όταν μοιραζόμαστε δραστηριότητες με τα παιδιά μας, εκτός από το χρόνο που περνάμε μαζί τους, είναι και το γεγονός πως γινόμαστε – ξανά παιδιά μαζί τους – έστω και για λίγο. Γι’ αυτό, μαμάδες και μπαμπάδες, πάρτε ανά χείρας χαρτί και μολύβι να σημειώσετε στοιχεία επικοινωνίας για δράσεις όπου μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί με τα μικρά σας!

Layout 1Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι από τους πιο αγαπημένους παραμυθάδες εδώ και πολλά χρόνια. Ποιος ξεχνά τη «Φρουτοπία», το «Όνειρο του Σκιάχτρου» ή τις «Ιστορίες από το «Νησί των Πυροτεχνημάτων»; Γι’ αυτό και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι θα παρουσιαστούν δραματοποιημένες δύο ιστορίες από τη σειρά «Παραμύθια Ντορεμύθια!» στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81). Ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός θα αφηγηθεί με το δικό του τρόπο «Ποιος έκανε πιπί στο Μισισιπή;» και τι γίνεται «Όταν είναι να φύγει το τρένο». Τα παιδιά θα ταξιδέψουν στους μαγικούς τόπους που γέννησε η φαντασία του Ευγένιου Τριβιζά κι εσείς δεν έχετε παρά να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή τηλεφωνώντας στο 2310-260085 ή στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected] .

ΝΟΗΣΙΣΑν τώρα τα παιδιά σας έχουν τάσεις επιστημονικές, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟΗΣΙΣ (6ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Θέρμης) θα φιλοξενούνται από την Κυριακή 26 Ιανουαρίου νέα εργαστήρια Ρομποτικής κι Ηλεκτρονικής. Απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και μέσω ομαδικής δουλειάς ανάμεσα στα παιδιά, αυτά έρχονται πιο κοντά στην τεχνολογία βάσει θεματικού σεναρίου. Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, πατήστε εγκαίρως εδώ για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με κάθε εργαστήριο, καθώς και για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε, σας εύχομαι να το διασκεδάσετε!

You may also like