Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Ιανουάριος Vol. 1

GamecraftΤώρα που όλοι επιστρέψαμε κι επίσημα στους ρυθμούς μας – όπως έχω ήδη πει – παρέα με τις Πυγολαμπίδες στο Κλουβί  τριγυρνάμε στη Θεσσαλονίκη για να περάσουμε δημιουργικά το χρόνο μας με τα παιδάκια μας!

Η Ομάδα Gamecraft δραστηριοποιείται σε παιχνίδια εναλλακτικών ρόλων, και τις διαδραστικές εκδηλώσεις. Έτσι, με αφορμή τη σειρά των παιδικών βιβλίων «Ρίκο και Όσκαρ» του Αντρέας Σταϊνχέφελ περιμένουν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81) τους μικρούς μας φίλους ηλικίας εννέα ετών κι άνω για να αναβιώσουν τις περιπέτειες των «Φανταστικών Ερευνητών». Αντί εισιτηρίου, για τη συμμετοχή απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου ή ενός τίτλου της σειράς κι η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνώντας στο 2310-260085.

Κάτι+Γίνε..Τα Χριστούγεννα μπορεί να τελείωσαν, αλλά ο Gingerbread Man (ή ελληνιστή ο Μπισκοτάνθρωπος!) σκοπεύει να επισκεφτεί το Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο «Κάτι Γίνεται» (Γεωργίου Παπανδρέου 27) την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Ο λόγος; Θα μάθει στα παιδάκια πώς να φτιάχνουν στολίδια που να μοιάζουν μ’ αυτόν! Η είσοδος είναι δωρεάν κι η δήλωση συμμετοχής γίνεται μ’ ένα τηλεφώνημα στο 2310-846790. Το εργαστήριο θα λειτουργήσει σε τρία τμήματα: 5 μ.μ. – 6 μ.μ., 6μ.μ. – 7 μ.μ. κι 7 μ.μ.-8 μ.μ. για παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.

Φροντίστε, λοιπόν, να πιάσετε θέση εγκαίρως και… καλά να περάσετε!

You may also like