Κρατήστε Θέση στη Θεσσαλονίκη! Μάρτιος, Vol. 2

Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκάφτης λέγεται ο μήνας που τρέχει! Και δεν ξέρω για σας, αλλά εμάς εδώ ο καιρός είναι κομματάκι αναποφάσιστος… Εκεί που χαίρεσαι μία όμορφη λιακάδα, σου σκάει δυο μπουμπουνητά και κάτι «καρέκλες» και σε κάνει να σκέφτεσαι πως κάποιος έκανε μία μηχανή αντίστοιχη μ’ εκείνη του «Βρέχει κεφτέδες!» – μόνο που δε ρίχνει, βέβαια, πίτσες, hot dogs και λοιπά καλούδια!
Τέλος πάντων, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πτοηθούμε και να μη συνδυάσουμε τις βόλτες με τα παιδάκια μας με μία δημιουργική δραστηριότητα! Οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί , έχοντας μαζί για παν ενδεχόμενο αδιάβροχα και γαλότσες, μας κατευθύνουν στη Θεσσαλονίκη!

01+Σχεδία..Αν και μαμά δεν είναι, ξέρω μετά βεβαιότητας πως τα παιδιά μαθαίνουν εξερευνώντας. Το Δημιουργικό Εργαστήρι “Σχεδία στην Πόλη” (Παπαμάρκου 8) διοργανώνει αυτό το Σάββατο, 8 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί το τρίτο και τελευταίο ταξίδι με… κωδική ονομασία «Στα χνάρια των μεγάλων εξερευνητών και θαλασσοπόρων». Με μπούσουλα τις πορείες γνωστών εξερευνητών, παιδιά ηλικίας πέντε έως οκτώ ετών θα μάθουν όλες τις περιπέτειες που αυτοί έζησαν ώστε εμείς τώρα να γνωρίζουμε κάθε μαγικούς τόπους του κόσμου μας! Το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 5€ και περιλαμβάνει πρωινό και τα υλικά για τη δραστηριότητα. Επικοινωνήστε, λοιπόν, εγκαίρως με τη Σχεδία στην Πόλη τηλεφωνώντας στο 2310-236344 ή στο 6978-383064 από τις 11 πμ έως τις 2 μμ κι από τις 6 μμ έως τις 9 μμ και δηλώστε συμμετοχή!

Vol. 2 - banner μαρτιοςΕπίσης, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως στα παιδιά αρέσει να… παρασημοφορούνται στην προσπάθεια να διοχετεύσουν κάπου τη δημιουργικότητά τους! Είμαι, λοιπόν, βέβαιη πως θα απολαύσουν κάθε λεπτό στο Εργαστήρι Hehe Art (Μικράς Ασίας 41), όπου μπορούν να απολαύσουν ένα… «Messy Play with Clay and Colors»! Προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς, αλλά και για μεγάλους,  θα μπορέσετε να φτιάξετε από πηλό τα δικά σας χειροτεχνήματα! Εσείς απλά καλέστε στο 2310-911941 ή στο 6932-411271 για περισσότερες πληροφορίες για τις μέρες και ώρες κάθε εργαστηρίου αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή!

Καλή διασκέδαση!

You may also like