Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Φεβρουάριος, Vol. 3

Οι λιακάδες πλέον είναι πιο συχνές στη Θεσσαλονίκη κι ο καιρός μοιάζει να παίρνει τα πάνω του. Επομένως θεωρώ πως πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, μαμάδες και μπαμπάδες! Και τι καλύτερο από το να συνδυάσετε τη βόλτα του σαββατοκύριακου με τα παιδάκια σας με μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση ή δραστηριότητα; Οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί δέχθηκαν να με βοηθήσουν άλλη μια φορά!

01++Κινημ..Πολλές φορές οι γονείς δυσκολεύονται να βρουν έναν τρόπον να διδάξουν στα παιδιά τους πως η άσχημη συμπεριφορά έχει συνέπειες. Μία καλή λύση σ’ αυτό το πρόβλημα φαίνεται να προσφέρει το Studio Χορού ΚΙΝΟΥΜΕ (Καρβουνίων 9). Αυτό το Σάββατο το Studio ξεκινά μία σειρά τεσσάρων συναντήσεων – διάρκειας δύο ωρών έκαστη – για ένα Θεατρικό και Κινηματογραφικό Εργαστήρι, σε συνεργασία με το σκηνοθέτη κι υποψήφιο διδάκτορα του ΑΠΘ Τάσο Αγγελόπουλο και τη σκηνοθέτιδα – παραγωγό κι απόφοιτη του ΑΠΘ Δέσποινα Καβύρη. Τίτλος του εργαστηρίου; «(Δεν) είμαι ο κακός!». Μέσα από μία σειρά παιχνιδιών ρόλων όπου θα κυριαρχούν ο θυμός, η οργή κι όλα τα αρνητικά που μπορούν να εξωτερικεύσουν τα παιδιά, αυτά θα μάθουν πως τελικά… δεν είναι και τόσο ωραίο το να είσαι ο κακός της ιστορίας! Οι συναντήσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας επτά έως δεκατριών ετών, θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερα Σάββατα – αρχής γενομένης από αυτό της 15ης Φεβρουαρίου – και κοστίζουν συνολικά 30€, ενώ κάθε συνάντηση ξεχωριστά κοστίζει 10€. Για κράτηση θέσεων και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνώντας στο 2310-241871 .

02+Παιδικ..Η δράση των Πυγολαμπίδων «Η Οικογένεια στο Μουσείο» συνεχίζεται με επιτυχία κι αυτό το μήνα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι μία εναλλακτική προσέγγιση της οικογένειας στην τέχνη ώστε η επίσκεψη στο μουσείο να διατηρεί τον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα χωρίς να θυμίζει τη βαρετή σχολική επίσκεψη, αλλά κι αυτή να γίνει ένα έναυσμα ώστε η οικογένεια να περνά ποιοτικό χρόνο. Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η οικογένεια πηγαίνει στο Παιδικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης (Γρηγορίου Λαμπράκη & Κλεάνθους 57). Επειδή οι θέσεις για το Α’ τμήμα – 10:00 έως 12:00 – έχουν συμπληρωθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα e-mail στο [email protected] ώστε να προλάβετε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή για το Β’ Τμήμα – 13:00 έως 15:00 . Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας τριών έως πέντε ετών με τη συνοδεία γονέα.

Να έχετε ένα πανέμορφο σαββατοκύριακο με την οικογένειά σας, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε!

You may also like