Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη (Vol. 3)‏

Vol. 3 - bannerΦαίνεται πως ο Δεκέμβρης μπήκε για τα καλά! Και το κρύο μπορεί να είναι – ομολογουμένως – εκνευριστικό, άρχισε, όμως κι η αντίστροφή μέτρηση για τα Χριστούγεννα! Η Θεσσαλονίκη ήδη έχει μπει στο ρυθμό κι οι στολισμοί άρχισαν να πληθαίνουν. Ας δούμε πώς  μπορούν να περάσουν ένα δημιουργικό σαββατοκύριακο τα παιδάκια στη συμπρωτεύουσα!

Ποια είναι η πιο γνωστή ιστορία που συνδέεται άμεσα με τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς!

A Mickey Christmas CarolΗ ιστορία λίγο πολύ γνωστή: ο τσιγγούνης Σκρουτζ θα δεχτεί την επίσκεψη τριών φαντασμάτων των Χριστουγέννων κι η ζωή του θα αλλάξει. Φανταστείτε λοιπόν, τους ήρωες τις ιστορίας να τους ενσαρκώνουν οι αγαπημένοι ήρωες της Disney! Με αφορμή, λοιπόν, το βιβλίο της Disney «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», η εμψυχώτρια Ελένη Γιαννούση περιμένει θα περιμένει τα παιδιά στο «ΟΞΥΓΟΝΟ» (Ολύμπου 81, 2310-260085) στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου ώστε η ιστορία να ζωντανέψει μέσα από το θεατρικό παιχνίδι! Απαραίτητη η κράτηση στο [email protected] , οπότε βιαστείτε! Αν κι η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδάκια ηλικίας τεσσάρων έως επτά ετών… εγώ που είδα την ταινία μικρή και την αγάπησα… μπορώ να κάτσω σε μία γωνίτσα να το απολαύσω; Δε θα μιλάω, το υπόσχομαι!

Χαρτί+&+Κ..Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η Βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (Μαρίνου Αντύπα 12, 2310-492700) ανοίγει τις πόρτες τις από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην ανοιχτή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της «Χαρτί και Καλαμάρι». Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εκθέσεις παιδικών βιβλίων από γνωστούς εκδότες, εκθέσεις φωτογραφίας, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, comics είναι μόνο μερικά απ’ όσα προβλέπονται για μία καθ’ όλα Χριστουγεννιάτικη ημέρα! Επειδή, όμως, για τα εργαστήρια απαιτείται προεγγραφή, γρήγορα τηλέφωνο στο 2310-492880 (Δευτέρα έως Πέμπτη 8πμ έως 6 μμ και Παρασκευή 8πμ έως 3 μμ) ή email στο [email protected] !

 

Να περάσετε ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!

You may also like